1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Başkan Uludağ, Şehit ve Gazi Aileleriyle bir araya geldi
Başkan Uludağ, Şehit ve Gazi Aileleriyle bir araya geldi

Başkan Uludağ, Şehit ve Gazi Aileleriyle bir araya geldi

Sarıçam Belediyesi Adana’daki şehit ve gazi aileleriyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.

A+A-

Sarıçam Belediyesi Adana’daki şehit ve gazi aileleriyle düzenlenen yemekte bir araya geldi. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana’da bulunan şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelmekten her zaman onur duyacağını belirterek,” Bizler bu vatan toprağımızda rahat ve huzur içinde yaşıyorsak, bu vatan uğruna canlarını veren ve gazi olanlar sayesinde yaşıyoruz.” dedi.

Kurttepe Mahallesi’nde bulunan Adana Şehit Aileleri Malülleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde düzenlenen yemeğe Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Emine Kunt, yöneticileri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Mevlüt ve duaların da okunduğu yemek sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Şehit ve gazilerimiz, vatanımızın bütünlüğü uğruna kahramanlık destanı yazan vatan evlatlarımızdır.  Vatan savunması uğruna şehadet gibi kutsi bir makama vasıl olan şehitleri rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de hayırlı, sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Adana Şehit Aileleri Malülleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Emine Kunt ise, Başkan Bilal Uludağ’a kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.