1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Başkent Adana Platformu'nun anlamlı çağrısına ilk destek Bakan Kirişci’den
Başkent Adana Platformu'nun anlamlı çağrısına ilk destek Bakan Kirişci’den

Başkent Adana Platformu'nun anlamlı çağrısına ilk destek Bakan Kirişci’den

Başkent Adana Platformu’nun Adana’dan Türkiye 1. olan 8 LGS Şampiyonumuza sahip çıkalım çağrısına ilk destek Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’den geldi.

A+A-

Adanalı Bakan Kirişci, “Gençlerimizi tebrik ediyorum. Bu anlamlı çağrıyı sonuna kadar destekliyorum. Geleceğimizin inşacısı bu gençleri, onları yetiştiren öğretmenleri, ailelerini tebrik ediyorum. Başkent Adana Platformu’nun çağrısı anlamlı. Şehrimize başarıyı yaşatan bu gençler hem teşekkürü hak etti, hemde hediyeleri, dedi.

Başkent Adana Platformundan LGS’de Başarılı olan 8 Adanalı Gence “sahip çıkalım” çağrısı geldi. Adana’yı “başarıyla”, “eğitim ve kültürle” gündeme taşıyacak bu gençlere şehrin tüm unsurlarının sahip çıkması için çağrı yapan Platform, “Adana’yı yarınlara taşıyacak olan bu gençler olacak. Gençliğe sahip çıkarak aslında Şehrin yarınına değer katacak “insan kaynağına” sahip çıkmış olacağız, dedi. Başkent Adana Platformu Başkanı Fatih Bayhan, çağrımızı kamuoyuyla paylaşınca ilk destek mesajını Adana’mızın Bakanı Tarım ve orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’den geldi. Kendisine, çağrımıza verdiği destek için teşekkür ediyoruz. Kendisi de aslında bir eğitimci olan Bakanımızı gençlerle inşallah Bayram sonunda buluşturan bir programla bir araya getireceğiz. Bakan Kirişci’nin Adana ile ilgili meselelerde gösterdiği hassasiyete ayrıca teşekkür eden Platform Başkanı Fatih Bayhan, “Yine Adanalı gençler söz konusu  olunca ilk o aradı, Platform olarak çağrımızın çok anlamlı olduğunu belirterek, “Şehre pozitif bir havayı böylesine güzel başarı hikâyelerine sahip çıkarak hep beraber vereceğiz. Gençleri tebrik ediyorum. Adanamıza haklı bir gururu yaşattılar. Başta onları eğiten öğretmenlerimiz olmak üzere, ailelerine, anne ve babalarına da teşekkür ediyorum. Bu başarıyı şehrin başarısı olarak beraberce anlamlı hale getirelim” dedi.  
Platform Başkanı Bayhan, “Tarım ve Orman Bakanımızın bu desteği ile Platformumuzun çağrısı daha güçlenmiştir. Öncülüğünü de böylece Tarım ve Orman Bakanımız üstlenmiş oldu. Bizde kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah Bayram sonrası gençlerle bir araya gelerek tebriklerini iletecek, dedi. Bayhan, Bakan beyin bu çağrısından sonra şehrin diğer aktörlerinden de destek açıklaması beklediklerini ifade ederek gelen her desteği kamuoyuyla paylaşacağız, dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.