1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Belediyeler Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'na hazır mı? Aman rezil olmayalım
Belediyeler Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'na hazır mı? Aman rezil olmayalım

Belediyeler Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'na hazır mı? Aman rezil olmayalım

Türkiye'nin ilk karnavalı olan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nın bu yıl 12'ncisi düzenleniyor. Peki belediyeler temizlik açısından karnavala hazır mı?

A+A-

Adana'nın Türkiye ve dünyaya açılan penceresi olan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı, kentin ve ülkenin uluslararası ilk ve tek karnavalı olma özelliği taşıyor.

Bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 16 şehirde, toplamda 8 ay sürecek, sanatı, kültürü, tarihi, tek bir noktada birleştirmeyi başaran, Türkiye'nin En Büyük Festivali olma özelliği ile öne çıkan "Türkiye Kültür Yolu Festivali" de Adana Portakal Çiçeği Karnavalı ile 13-21 Nisan tarihleri arasında başlayacak.

114353964-8f9422f9-4ddb-4ee1-88f2-1678a6c4f7c943695305.jpg

BELEDİYE BAŞKANLARI DEĞİŞTİ, TEMİZLİK SORUN OLACAK MI?

Özellikle kucuksaat.com WhatsApp ihbar hattına rutin bir belediye hizmeti olan temizlikle ilgili ciddi talepler geliyor. Yeni başkanlara haksızlık olmaması için bizzat belediyelere iletiyoruz ancak temizliğin rutin hizmet olmasına rağmen belediyelerin en önemli hizmeti olma özelliği ile önem arz ediyor.

Seyhan, Yüreğir ve Çukurova'da seçimlerle birlikte başkanlar değişti. Karnavaldan hemen önce yaşanan yerel seçim ve bayramın araya girmesiyle birlikte belediye personellerinin izin yaptığı tarihler ile şehir dışından ve yurt dışından karnaval için Adana'ya turistlerin gelmesi üst üste denk geldi. Yarın başlayacak karnaval için Adana merkezde bulunan belediyelerin temizlik müdürlüklerini yoğun bir mesai bekliyor.

kortej.jpg

Adana'da tüm oteller tam kapasite ile hizmet veriyor. Karnavala katılmak isteyenler Adana'da otellerin dolu olması nedeniyle Tarsus, Mersin, Osmaniye'ye kadar oteller karnaval katılımcılarının konaklama yerleri oldu.  

Adana ve çevre illerdeki otelleri bile dolduran karnavalın başlangıcından bitişine kadar Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin uyum içinde çalışmasıyla birlikte, temiz ve sorunsuz ve Adana'nın prestijine katkı sunacak hizmetlerle Adanalılar karnavalın tamamlanmasını umut ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.