1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Belediyeler korona ile mücadele, fırsatçılar da kaçak inşaat derdinde!
Belediyeler korona ile mücadele, fırsatçılar da kaçak inşaat derdinde!

Belediyeler korona ile mücadele, fırsatçılar da kaçak inşaat derdinde!

Adana'nın önemli bulvarlarında gittikçe artan kaçak yapılar ne olacak?

A+A-

Adana'da büyükşehir ve ilçe belediyeleri büyük bir sağduyu ve özveri ile koronavirüs salgınını önleme çalışmalarını yürütüyor.

Pandemiyi önleme günlerinde, özellikle zabıta kuvvetleri tüm kadrolarıyla sahada Adanalılar için çalışıyor. Bunu fırsat bilen bir takım fırsatçılar da kaldırımları ve ortak kullanım alanlarını gasp ederek kaçak inşaatlarını yürütüyor.

Kucuksaat.com haber merkezine gelen fotoğraflarda, Adana'nın en işlek alanları arasında yer alan Atatürk Caddesi ve Türkmenbaşı Bulvarı'nda bazı işletmelerin ortak kullanım alanları ve kaldırımları işgal ederek dükkanları büyüttükleri görüldü.

Edinilen bilgiler arasında belediyeye şikayet edilmesine rağmen kaçak inşaat çalışmalarına devam eden işletmeler de mevcut.

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı başta olmak üzere ilçe belediye zabıta ekiplerine de alenen çağrıda bulunuyoruz:

Biliyoruz bugünlerde yükünüz ağır ama yayaların ve apartmanların ortak kullanım alanlarını gasp eden bu fırsatçılara da göz açtırmayın!

İşte haber merkezimize gelen fotoğraflardan bazıları:

7a9b4968-670f-40f0-9418-6032aae16ed6.jpg2d41f36a-7af7-48c7-8958-dc8d98ac96d7.jpgeeac08f6-3c85-4bed-91cc-30fc66d9b76a.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.