1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "Ben 'Zübükzade' değilim, siyasi amacım olsa İstanbul'u bırakıp Adana'ya gelmezdim!"
"Ben 'Zübükzade' değilim, siyasi amacım olsa İstanbul'u bırakıp Adana'ya gelmezdim!"

"Ben 'Zübükzade' değilim, siyasi amacım olsa İstanbul'u bırakıp Adana'ya gelmezdim!"

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, kongre öncesinde yaptığı konuşmayla Adana futbol camiasında konuşulmaya devam ediyor. 

A+A-

Gazeteci Soner Kan'ın aktarımıyla Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın gündem yaratan açıklamaları:

"Eğer şampiyon olsaydık bırakacaktım. Bazen zirvede bırakmak gerek. Beni şuanda ayakta tutan ve kamçılayan tek şey Adana Demirspor taraftarının sevgisi. Sizin sevginiz olmasaydı ben bırakıp gitmiştim"

"Beni kimse yönetemez. Yönetici arkadaşlarımın görüşü alır, bazı konuları istişare ederim ama son kararı da hesabı da ben veririm. Erk paylaşılmaz. Arkadaşlarımı elbette dinlerim ama son noktayı ben koyarım"

Benim tek bir takımım var. O da Adana Demirspor. Herkes az ya da çok bu takım için bir şeyler yapıyor. Bırakın malı mülkü, ben hayatımı ortaya koydum bu takım için. Dostlarımı, ailemi, işimi gücümü bırakıp tüm mesaimi bu takım için harcıyorum"

"Hiç kimseden bir şey saklamayız. Çünkü korkacağımız bir şey yok. Size bu kulübün malı, 'yetim malı' gibi koruyacağımın sözünü verdim. Ben, kendi şirketlerimi yönettiğim gibi burayı yönetmeye çalışıyorum"

"Herkes parayı sever ama ben sevmem. Para benim için araçtır. Olursa harcarım, olmazsa derim ki, 'Bitti'. Kimse benim ne yaşadığımı bilmez"​​​​​​​

"Benim milletvekilliği ya da belediye başkanlığı gibi bir amacım olsaydı neden İstanbul'u bırakıp da buraya geleyim? Gidip kendimizi anlatsak; herhalde bir ilçenin belediye başkanı yaparlar. Milletvekili olmak istesem 9 ya da 10. sırada kendimize yer bulurduk"​​​​​​​

"31 Ağustos sonu itibariyle kulübün toplam borcu 137 milyon lira. Ama olması gereken borç bu kadar mı? Elbette değil. En az 165 milyon lira olması lazımdı. Ama kulübe borç yazılmasın diye 20-25 milyon lirayı bizzat kendi cebimden harcadım”

"Herkes işine baksın arkadaşlar. Biz tüccarız, işadamıyız. Belediye başkanları ve milletvekillerine söylüyorum; benden korkmayın, çekinmeyin, rahat olun. Ben 'Zübükzade' değilim. Değilim... Değilim.."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum