1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Bergen filmiyle ilgili flaş iddia! 'Sürpriz olmaz' diyerek duyurdu
Bergen filmiyle ilgili flaş iddia! 'Sürpriz olmaz' diyerek duyurdu

Bergen filmiyle ilgili flaş iddia! 'Sürpriz olmaz' diyerek duyurdu

“Acıların Kadını” olarak anılan ve önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in hayatı film oluyor.

A+A-

Serenay Sarıkaya’nın ayrılmak zorunda kaldığı Bergen filminin yeni başrolü Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Farah Zeynep Abdullah olmuştu.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, gelecek sene beyaz perdede olacak olan film hakkında özel bir bilgi paylaştı.

Eyüboğlu yazısında, “Yapımcı Şengöz’le “Bergen” kitabının yazarı Tok, projenin başında birlikte hareket ediyordu. Şengöz’le Tok, fikir ayrılığına düşünce yolları ayrıldı. O nedenle film vizyona girince Tok, proje için telif davası açarsa, sürpriz olmaz bu.” ifadeleriyle filme dair yeni bilgiyi paylaştı.

İşte Ali Eyüboğlu’nun “Bergen’in 30 yılda biten acılı hayatı” başlıklı yazısı:

“Bergen” filmini çekecek yapımcı Mine Şengöz’ü iki nedenle kutluyorum. Birincisi; Bergen’in katili Halis Serbest’in, “İznim olmadan bu filmi çekemezler” demesine rağmen geri adım atmadı. Şengöz, Bergen rolü için Farah Zeynep Abdullah’ı seçmekle doğru yaptı. Sema Kaygusuz’un yazdığı senaryoyu okumadığım için nasıl bir Bergen filmi yapacaklar bilmiyorum. Tanıdığım, söyleşi yaptığım ve Yavuz Hakan Tok’un “Acıların Kadını Bergen” kitabını okuduğum için biliyorum, Bergen; sadece bir arabesk yıldızı değil, bu ülkede kadına şiddetin katmerlisini yaşayan biriydi. Bu arada filme dair özel ve yeni bir bilgi:

Yapımcı Şengöz’le “Bergen” kitabının yazarı Tok, projenin başında birlikte hareket ediyordu. Şengöz’le Tok, fikir ayrılığına düşünce yolları ayrıldı. O nedenle film vizyona girince Tok, proje için telif davası açarsa, sürpriz olmaz bu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.