1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Bir Zamanlar Çukurova Setinde Korkunç Olay! Oyuncular Panik İçerisinde Kaldı
Bir Zamanlar Çukurova Setinde Korkunç Olay! Oyuncular Panik İçerisinde Kaldı

Bir Zamanlar Çukurova Setinde Korkunç Olay! Oyuncular Panik İçerisinde Kaldı

Oyuncular panik içinde kalırken dizide Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış her şeyi video kaydına aldı.

A+A-

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Bir Zammalar Çukurova dizisinde korkunç bir olay yaşandı. Oyuncular panik içinde kalırken dizide Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış her şeyi video kaydına aldı. Her yerden alevler çıkmaya başlayınca dizinin çekimlerinin durduğuna yönelik iddialar gündeme geldi. Peki, neler oldu?

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Hande Soral, Murat Ünalmış,  Kerem Alışık gibi isimlerin yer aldığı başarılı dizinin sezon finaline ise kısa bir süre kaldı. 200. Bölümde sezon finali yapacağı düşünülen dizinin setinde korkunç bir olay yaşandı. Görenlerin ise yürekleri ağızlarına geldi. Sağlık durumları merak edilirken; Murat Ünalmış konu hakkında açıklama yaptı.

bir-zamanlar-cukurova-dizi-setinde-2wji-cover.jpg

197. bölümü ekranlara gelecek olan dizinin setinde yoğun bir çalışma sürüyor. Kısa bir süre önce Murat Ünalmış ve Kerem Alışık arasında sert bir tartışmanın çıktığı gündeme gelmişti. Kerem Alışık’ın kendisine “Hıyar oğlu hıyar” demesini kaldıramayan Murat Ünalmış soluğu mahkemede almış ve rol arkadaşına dava açmıştı.

Murat Ünalmış, çıkan yangın hakkında “Yangının çok büyümeden kontrol altına alındığını şimdi öğrendim. Anız yangını olduğu söyleniyor. Israrla zararlı ve yasak olduğu söylenen şeyi yapmaya devam ediyorlar. Ve her sene hektarlarca orman yanıyor. İnsanlar bir türlü ibret almıyor” notunu düşerek bir paylaşım yaptı.

190337655-306719354437579-6460571461332610384-n.jpg

Yangının kontrol altına alındığını dile getiren Ünalmış, dikkatleri üzerine çekti ve derin bir nefes aldırdı. Uyarıda bulunmayı ihmal etmeyen Murat Ünalmış’a ise binlerce mesaj arka arkaya geldi. Açıklaması ise sosyal medyada yankı uyandırdı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.