1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bu sefer kesin,Balotelli gidiyor
Bu sefer kesin,Balotelli gidiyor

Bu sefer kesin,Balotelli gidiyor

Ve Mario Balotelli resmen gidiyor! Tam transfer yattı derken... İşte yeni takımı

A+A-

Adana Demirspor'un dünyaca ünlü yıldızı Mario Balotelli, ilginç bir yaz transfer dönemi geçiriyor. İsviçre ekibi Sion'a transferi gündemde olan İtalyan golcü, M'Baye Niang ihtimali sonrası ikinci plana atılmıştı. Ancak Senegalli forvet Auxerre'e imza atınca Sion'da rota yeniden Mario Balotelli'ye çevrildi.

 

Adana Demirspor'da gösterdiği performansla İtalya Milli Takımı'na kadar yükselen Mario Balotelli, bu yaz transfer sezonunu bir hayli hareketli geçiriyor. Sion takımına transferi gündemde olan Balotelli, İsviçre ekibinin M'Baye Niang ile prensip anlaşmasına varması sonrası ikinci plana atıldı. Ancak Niang, dün sürpriz bir şekilde Auxerre'e imza atınca Sion'da rota yeniden Balotelli'ye çevrildi.

MARİO BALOTELLİ GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Geçtiğimiz sezon ligi 7. sırada bitiren ve golcü arayışında olan Sion, Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli'yi kadrosuna katmak için girişim yapmıştı. İtalyan yıldızla anlaşma aşamasına gelen İsviçre ekibi, son anda bu transferden vazgeçti ve M'Baye Niang ile görüşmeye başladı. Fırsat transferi olarak görülen Niang ile prensip anlaşmasına varılırken, İsviçre ekibinin başkanı yaptığı açıklamada "Niang ile anlaşmak üzereyiz" demişti. Senegalli forvet dün sürpriz bir şekilde Fransız ekibi Auxerre'e imza attı. Bu şok üzerine Sion yeniden gündemine Mario Balotelli'yi aldı.

BAŞKAN SANCAK ENGEL OLMAYACAK

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Balotelli kalırsa başımızın üzerinde yeri var ama gitmek isteyeni zorla tutamayız. Sözleşmesinde serbest kalma maddesi var. Eğer gitmek isterse ödeyen takım alıp götürebilir" ifadelerini kullanmıştı. Sancak daha önce de İtalyan yıldızın serbest kalma bedelinin 5 milyon euro olduğunu söylemişti. Sion'un bu ücreti yatırması halinde Balotelli transferini resmileştirmesi bekleniyor.

ADANA DEMİRSPOR'DAN FIRTINA GİBİ BAŞLANGIÇ

Süper Lig'e 2'de 2 yaparak başlayan Adana temsilcisinde Mario Balotelli, ilk hafta Giresunspor karşılaşmasında hastalığı sebebiyle forma giyememişti. Bu maçı 3-2 kazanan Adana Demirspor, ligin 2. haftasında ise Sivasspor'u ağırladı. Sahadan 3-0'lık rahat bir galibiyetle ayrılan Mavi Şimşekler'de Balotelli, 64'üncü dakikada sahaya sürülmüştü. Yıldız oyuncu sıra sürede rakip kaleye 7 şut göndermiş ve 2 kez kaleyi bulmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.