1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bu yıl 20'ncisi düzenlenecek: Av. Savaş Bedir futbol turnuvası kuraları çekildi
Bu yıl 20'ncisi düzenlenecek: Av. Savaş Bedir futbol turnuvası kuraları çekildi

Bu yıl 20'ncisi düzenlenecek: Av. Savaş Bedir futbol turnuvası kuraları çekildi

Bu yıl 20’ncisi düzenlenecek olan "Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası"nın kura çekimi yapıldı.

A+A-

Adana Barosu Komisyon Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekimine Baro Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Spor Komisyonu Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Spor Komisyon Başkanı Av. Ahmet Sözer, Turnuva Yürütme Kurulu Üyeleri; Av. Nuri Şahin, Av. Hüseyin Karadağ ve Av. Arda Arslankeser, baro avukatlarından Av. Sefa Ün, Av. Cengizhan Dalgıç ve takım temsilcileri katıldı. Kura çekilişinde 6 ayrı grupta mücadele edecek takımlar belirlendi.

Turnuvayla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Spor Komisyonu Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, “Bu sene 20’ncisini düzenleyeceğimiz "Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası” için hazırlıklarımıza başladık ve bugün turnuvamızın kura çekimini gerçekleştireceğiz. Baro Başkanımız başta olmak üzere; yönetim kurulumuza, spor komisyonu başkanımıza, spor komisyonu yönetimimize ve katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyoruz. Turnuvada toplam 6 grubumuz var ve bu 6 grubun 4 tanesi için 4’er takım seçilecek. Son 2 grup için de 3’er takım seçilecek. Umarım güzel karşılaşmalar izleriz.” dedi.

Konuşmanın ardından kura çekimi gerçekleştirilerek gruplar belirlendi. 22 takım arasında yapılacak olan turnuva 25 Mayıs Cumartesi günü 16.30’da start alacak ve toplam 7 hafta sürecek.

Turnuvada avukat, stajyer avukat, hukuk fakültesi öğrencileri, hakim ve savcılar, adliye personeli, gazeteciler, infaz koruma memurları, emniyet mensupları ve avukat katipleri yer alacak.

Turnuvada yer alan takımlar: Adana Barosu S.K., Lawyerpool, ABFT, Haricen Tahsil F.T., ÇFT, Adana B.İ.M., Bamgücü, 01 ADM, Adliye Şimşekleri, Barossia Dortmund, Lawyerkusen, Ceyhan Baro, Komisyon Gücü, Adana İcra Gücü, Bad Boys, Adalet Gücü, İş Gücü F.K., Ayanoğlu F.K., Anavarza F.T., Baro United, Adana Adliyespor ve İhtiyarspor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.