1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bulut: 26 yıllık hasret bitti, şampiyonluk geldi. Tebrikler Demirspor!
Bulut: 26 yıllık hasret bitti, şampiyonluk geldi. Tebrikler Demirspor!

Bulut: 26 yıllık hasret bitti, şampiyonluk geldi. Tebrikler Demirspor!

Bulut, “Hasret bitti, şampiyonluk geldi. 26 yıl sonra, gururumuz Adana Demirspor Süper Lig’de. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler”

A+A-

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor’u tebrik etti ve başarılar diledi. Bulut, “Hasret bitti, şampiyonluk geldi. 26 yıl sonra, gururumuz Adana Demirspor Süper Lig’de. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor için bir kutlama mesajı yayımladı. İzmir’de şampiyonluk akşamını canlı olarak izleyen Bulut, “Tarihi başarılarla, kupalarla dolu olan işçinin, emekçinin, emeğin takımı, demiryolu işçilerinin alın teri Adana Demirspor’umuz 26 yıl sonra Süper Lig’e yükselerek, bizlere, Adana’mıza tarifsiz bir sevinç ve coşku yaşattı” dedi.

Şampiyonluğun, 34 hafta süren periyotta, emeğin, azmin, mücadelenin bir sonucu olduğunu kaydeden Bulut, şunları söyledi:

Mavi Şimşekler ile gurur duyduk. Şampiyonluk, Demirspor’a anasının ak sütü gibi helaldir. Süper Lig’e yükselen Şampiyon Adana Demirspor’umuza sonsuz başarılar diliyorum. Mavi Şimşekler’in Süper Lig’de de Adana’mızı gururla, başarıyla temsil edeceğine inancımız tam. Yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan malzemecisine, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.  Tebrikler Demirspor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.