1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Burası Adana gündüz vakti direk başına düştü ölümden döndü
Burası Adana  gündüz vakti direk başına düştü ölümden döndü

Burası Adana gündüz vakti direk başına düştü ölümden döndü

Ölümden şans eseri kurtuldu

A+A-

Adana Seyhan ilçesi Şehit duran Mahallesi'ndeki Topel son durağı yakınlarında berber dükkanı işleten Mevlüt Kavukçu işyerinin önünde dururken bir telekomünasyon şirketine ait kabloların bağlı olduğu demir direğin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralandı.

Elde edilen bilgilere göre olay 24 Mart'ta Adana'da meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre Seyhan ilçesi Şehit duran Mahallesi'ndeki Topel son durağı yakınlarında berber dükkanı işleten Mevlüt Kavukçu işyerinin önünde dururken bir şirkete ait internet kablolarının bağlı olduğu demir direk oradan geçmekte olan bir aracın kablolara takılmasıyla aniden yıkılarak Mevlüt Kavukçunun ağır yaralanmasına sebep oldu.

Olay yerine gelen ambulans ile en yakın hastaneye kaldırılan Kavukçunun başına  çok sayıda dikiş atılırken sırtında ezikler meydana geldi.

Kavukçu yaptığı açıklamada, olay tarihinden yaklaşık 15 gün önce başlamak üzere bir çok kez şirketi arayarak sarkmakta olan kabloların tehlike yarattığından haberdar ettiklerini, fakat herhangi bir cevap alamadıklarını söyledi.

Olay anında işyerinin önünde dururken direğin devrilmesinin yaralanmasına sebep olduğunu tedavisi bittikten sonra en yakın karakola şikayette bulunduğunu, olaydan sonra mahalle sakinlerinin bir çok kez şirket yetkililerini arayarak durumu iletmelerine rağmen cevap alamadıklarını aktardı. 

Mahalle sakinleri ise olaydan önce ve sonra bir çok kez şikayette bulunmalarına rağmen şirket yetkililerinin duyarsızlığının hayret verici olduğunu söylediler. Olayın üzerinden 20 günden fazla bir süre geçmesine rağmen henüz hiçbir gelişme yaşanmadığını ayrıca kesik olan İnternet hattının onarımının yapılmadığını ve alamadıkları hizmetin bedelini ödemek istemediklerini ilettiler. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.