1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Büyük Önder’i özlemle anıyorum”
“Büyük Önder’i özlemle anıyorum”

“Büyük Önder’i özlemle anıyorum”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'den Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81'inci yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj

A+A-

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Savaş meydanlarında büyük zaferler kazanmış, kurduğu cumhuriyetle egemenliği millete ait olduğunu vurgulamış, yaptığı birbirinden önemli devrimlerle Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş ülkeler seviyesine çıkarmış büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bugün daha büyük özlem ve minnetle anıyorum” dedi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Soner Çetin, “Atatürk; askeri başarıları, ardından da siyasi dehası ve liderlik başarıyla bir milletin kaderini değiştirmiş eşsiz bir liderdir. O’nun yaktığı özgürlük ateşi daima yolumuzu aydınlatacak, gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda sonsuza dek yürümeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Soner Çetin, 10 Kasım’ın bir matem günü olmadığını söyleyerek, Büyük Önder’in “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır” sözünü anımsattı. Başkan Soner Çetin şöyle devam etti:

“Bizlere düşen Büyük Önder’i anlamak ve yolun gösterdiği yolda ilerleyebilmektir. Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk ilkelerine çıkmak ve büyük görevimizdir. Büyük Önder’in işaret ettiği hedeften asla sapmadan dünya milletleri arasındaki saygın yerimizi korumamız gerekmektedir. Bu duygularla Büyük Önder Atatürk’ün manevi huzuru önünde saygıyla eğiliyor, aramızdan ayrılışının 81’inci yılında O’nu özlemle ve şükranla anıyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.