1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Büyükşehir meclisi gerildi! Karalar: Bundan sonra söyleyeceğim
Büyükşehir meclisi gerildi! Karalar: Bundan sonra söyleyeceğim

Büyükşehir meclisi gerildi! Karalar: Bundan sonra söyleyeceğim

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Cumhur İttifakı meclis üyeleri arasında sert tartışmalar yaşandı.

A+A-

Başkan Zeydan Karalar’ın ‘Büyükşehir meclisinden karar geçilmiyor’ diyerek eleştirdiği Kent Meydanı konusunda Ak Partili Vedat Gündoğan mecliste bir açıklama yaparak “Tapusu olmayan bir yerle ilgili meclis karar alamaz” dedi.

47448.jpg

Gündoğan: “Tapunuz yok”

Ak Partili Vedat Gündoğan bugün toplanan belediye meclis oturumunda başkan Zeydan Karalar ve belediyeye yönelik eleştirilerde bulundu. Gündoğan ASKİ’nin verimli hizmet yapamadığını, su sıkıntısının ciddi anlamda yaşandığını, kanalizasyonların koktuğunu ve sinekle mücadelenin başarısızlığından bahsederek eleştirilerde bulundu. Su kaynaklarını korumak adına su mastır planının da çıkarılması talebinde bulunan Gündoğan, Zeydan Karalar’ın ‘Kent Meydanına engel oluyorsunuz’ sözüne de yanıt verip ‘Orasının tapusu Seyhan Belediyesi’nde. Alın tapuyu üzerinize meclisten geçirelim. ‘Tapusu olmayan yerle ilgili karar alınamaz’ ifadelerini kullandı.

aw670724-04.jpg

Demirdağ, Çay ve Mercimek söz aldı

MHP adına söz alan Cemal Demirdağ, ilçelerde su sıkıntısından bahsedip tankerlerle su taşınıyor. Yolların durumu size çok rezil. Etekli Yolu’nu acilen yapın. ‘Sinekle mücadele konusunda da çok başarısızsınız’ yorumunda bulundu. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ise kendisine yönelik ‘köpekleri katletti’ ithamlarına yanıt verip ilçede yaptığı çalışmaları mecliste kamuoyuyla paylaşıp kendisine iftira atanlarla hukuk önünde mücadele edeceğini söyledi. İYİ Parti adına söz alan Recai Mercimek ise Adana Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirenlere ‘bu belediyenin bir tane de olsa yaptığı olumlu hizmeti yok mu?’ diyerek sordu.

aw670724-01.jpg

Şehit yakını tartışması…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bundan sonra sokaktaki vatandaşı Cumhur İttifakı’nın kendilerini çalıştırmadığını söyleyerek şikayet edeceğini bugüne kadar söylememesine karşın bundan sonra söyleyeceğini ifade etti. Karalar, Vedat Gündoğan’ın konuşmasının palavradan ibaret olduğunu, söylemlerinin ise dersine iyi çalışmasından kaynaklanan ayakları yere basmayan ithamlar olduğunun altını çizdi. Şehit yakınının işten çıkarılması konusunda başlayan tartışmada Başkan Karalar kişi hakkında tutulan tutanakları mecliste ekrana getirince sert tartışmalar yaşandı. Karalar daha sonra tüm iddialara teknik bilgiler vererek meclis üyelerini aydınlattı.

Kucuksaat.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.