1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çakın: "ÇGC’yle herkes gurur duyacak"
Çakın: "ÇGC’yle herkes gurur duyacak"

Çakın: "ÇGC’yle herkes gurur duyacak"

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Kurtul Çakın seçim için birlik çağrısında bulundu. Çakın, "Gelin, cemiyetin geleceğini birlikte inşa edelim. Kurumsal ve saygın bir cemiyet için hazırız" dedi.

A+A-

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Kurtul Çakın, 31 Ocak Cumartesi günü yapılacak genel kurul öncesinde meslektaşlarına seslenerek, cemiyetin geleceğini birlikte inşa etme çağrısında bulundu. Yaklaşık 18 ay önce bu kıymetli göreve; kimseyi ötekileştirmeyen, kimseyle kavga etmeyen ancak sorunları da halının altına süpürmeyen bir anlayışla çıktığını ifade eden Çakın, bu seçimin kişilerden, kırgınlıklardan ve alışkanlıklardan öte, Çukurova basınının geleceğinin oylanacağı bir seçim olduğunun altını çizdi. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni yeniden herkesin gurur duyduğu bir yapı haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Çakın, değişimin ancak birlikte mümkün olacağını vurguladı. Cemiyeti yeniden güçlü, yeniden saygın ve yeniden umut veren bir noktaya taşımak istediklerini dile getiren Çakın, koltuk için değil kurum için; ayrışarak değil birleşerek yola çıktıklarını ifade etti.

“SAYGIN BİR DURUŞ”

“Birlikte değişeceğiz, birlikte güçleneceğiz” diyen Kurtul Çakın, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin Çukurova basınının onuru olduğunu belirtti. Çakın, daha güçlü bir cemiyet, daha saygın bir duruş ve daha umutlu bir gelecek isteyen tüm meslektaşlarını bu değişime ortak olmaya davet etti.

“İKİNCİ EVİMİZ OLACAK”

Önlerinde iki yol olduğunu ifade eden Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Kurtul Çakın, ya yerinde sayılacağını ya da birlikte ileri gidileceğini belirterek, bu değişime yüreklerini koyduklarını söyledi. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin her üyenin ve her meslektaşın ikinci evi olacağını vurgulayan Çakın, projelerini genel kurul günü üyelerle paylaşacağını kaydetti. Çakın, “Yeni Bir Başlangıç, Yeni Bir Heyecan” çağrısıyla, tüm üyeleri 31 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’da, cemiyetin sosyal tesislerinde yapılacak genel kurulda bir araya gelmeye davet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.