1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ceyhan Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce vatandaşı iftarda buluşturdu
Ceyhan Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce vatandaşı iftarda buluşturdu

Ceyhan Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce vatandaşı iftarda buluşturdu

Ceyhan Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Kaymakamlık önü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği iftar programlarında binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu.

A+A-

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız, iftar programında vatandaşlara yemek dağıtarak hemşehrileriyle yakından ilgilendi. Masaları tek tek dolaşan Yıldız, vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan aylarını tebrik etti.

Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilirken, edilen dualarla Ramazan'ın manevi atmosferi Cumhuriyet Meydanı'na yansıdı. İftar programına kurum müdürleri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, çarşı esnafı ve binlerce vatandaş katıldı.
3-1-003.jpeg
BAŞKAN VEKİLİ YILDIZ: "RAMAZAN'IN BEREKETİNİ HEP BİRLİKTE PAYLAŞIYORUZ"

İftar programında konuşan Ceyhan Belediye Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

1-1-005.jpeg
"Ramazan ayı; kardeşliğin, paylaşmanın ve dayanışmanın en güçlü şekilde hissedildiği mübarek bir aydır. Ceyhan Belediyesi olarak hemşehrilerimizle aynı sofrada buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sofralar sadece yemek sofraları değil; gönüllerimizin birleştiği, dualarımızın ortaklaştığı sofralardır. Katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ramazan'ın ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.