1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ceyhan'da büyük iddiaya cılız açıklama!
Ceyhan'da büyük iddiaya cılız açıklama!

Ceyhan'da büyük iddiaya cılız açıklama!

Ceyhan Belediyesinin çarpıcı iddialarına AK Parti ilçe başkanından açıklama geldi

A+A-

Ceyhan Belediyesi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile 31 Mart 2019'dan önce, 690 bin 426 lira tutarında kesilen 24 faturanın rant koktuğunu iddia etmişti.

Basına servis edilen ve aralarında en çok dikkat çeken fatura ise yerel seçimlerden önce hizmet verip yerel seçimlerden sonra kapatılan AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'ün kuzeni Esra Bünül'e ait Vuslat Yemekçilik olmuştu. Ak Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen, 150 Şehit ve Gazi ailesine verilen yemeğin faturasının Ceyhan Belediyesi’ne kesildiği fatura kamuoyunda dikkat çekmişti.

Ceyhan Belediyesi tarafından gündeme getirilen iddialar sonrasında AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'den iddialara yanıt geldi. Bünül, suçlamaların kendileriyle ilgisinin olmadığını dile getirirken ithamları da kesin bir dille reddetti.

Bünül konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "CHP’nin Genel Başkanı, Milletvekilleri ve Belediye Başkanları “Gerçek, ayakkabılarını giymeden yalan, dünyayı üç kez dolaşır.” sözünü kendilerine şiar edinmiş, yalan, iftira ve kurgu ile bulundukları makamların ağırlığını taşıyamamışlardır. Makamlar insanlara değer vermez, verse de geçici bir değer verir. Makamını hak etmeyen insanlar er geç hak ettiği yeri bulur. Olmayan bir iddiayı gündeme getirip, olmayan bir şeyi bizim ispat etmemizi söyleyip, arkasından açıklama bekliyorlar. Algı oluşturulmak istenilen faturalarla ilgili hiç bir suçlamayı kabul etmediğimizi konunun yakından uzaktan bizle alakalı olmadığını belirtmek istiyorum. İsnat edilen suçlamaları da kesin bir dille reddediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Hukuk Devleti, Onun için usulsüz bir durum var ise Adliyeye arkadaşlar müracaat ederler, yargı gereğini yapar. Bu kadar net konuşuyorum. Çünkü, bizim abdestimizden şüphemiz yok. " ifadeleriyle kendini savundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.