1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ceyhan'da korona önlemleriyle seçime böyle gidildi!
Ceyhan'da korona önlemleriyle seçime böyle gidildi!

Ceyhan'da korona önlemleriyle seçime böyle gidildi!

Ceyhan Belediyesi'nde yeni başkanı belirlemek üzere yapılan seçimde koronavirüs nedeniyle üst düzey önlemlerin alındığı salonda ilginç fotoğraflar ortaya çıktı

A+A-

Ceyhan Belediyesi'nde başkan Kadir Aydar'ın görevden alınması sonrasında, yeni başkanı belirlemek için yapılan seçim başladı.

Adana milletvekilleri, il başkanları ve meclis üyeleri giriş salona giriş yaptı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar alkışlarla karşılandı. Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, milletvekilleri ve meclis üyeleri ile yaptığı istişarenin ardından salona geçildi.

Seçim saat 14:00’de Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz’ın salona gelişi ile başladı. Edinilen bilgilere göre, Kaymakam Yılmaz gündemi değerlendirdikten hemen sonra meclis başkanı seçimi başlattı. Meclis üyelerinin telefonları toplatıldı, çalışanlar ve gazeteciler dışarı çıkarıldı.

Saat 14:00'de toplanılan seçim için toplanılan salonda alt katta Cumhur İttifakı, üst katta ise Millet İttifakı temsilcilerinin oturduğu görüldü. Yan yana ve önlü arkalı düzende birer koltuğun boş bırakıldığı ve tüm siyasi isimlerin maskeleriyle geldiği de dikkatlerden kaçmadı.

Siyasi kutuplaşma ve kamplaşma kavramlarının yerini koronavirüs ayrışmasının aldığı günlerde iki ayrı katta konum alan Cumhur ve Millet İttifakı siyasetçilerinin pandemi nedeniyle aldığı önlemler her iki siyasi cephede de takdirle karşılandı.

Öte yandan seçimin yapılacağı Murat Göğebakan Kültür Merkezi de dün dezenfekte edilmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.