1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. CHP Seyhan karıştı, meclis üyeleri isyan etti! Genel merkez devreye girecek mi?
CHP Seyhan karıştı, meclis üyeleri isyan etti! Genel merkez devreye girecek mi?

CHP Seyhan karıştı, meclis üyeleri isyan etti! Genel merkez devreye girecek mi?

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan'ı protesto eden CHP Seyhan belediye meclis üyeleri, grup toplantısına katılmadı.

A+A-

CHP Seyhan'da yapılacak grup toplantısına 25 meclis üyesi katılması gerekirken, 5 meclis üyesinin katılımı sonrasında grup toplantısı için yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle toplanamadığı öğrenildi.

Seyhan Belediyesi'nde geçtiğimiz hafta yapılan personel alımlarında CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan'ın etkin olduğu, personel alımlarında CHP örgütüne emek veren iş bekleyen işsizler varken, Dardağan'ın yakın çevresini Seyhan Belediyesi'nde işe başlatması tabanda büyük tepkiyle karşılanmıştı. İddialara göre, Seyhan Belediyesi'nde Dardağan’ın  yakınlarının işe başlatılması sonrasında, CHP Seyhan ilçe başkanlık binasında, yaşanan kavgaların da asıl sebebinin bu olduğu konuşuluyor. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı "Kankam"
Seyhan'da yaşanan tüm bu gelişmelerin sıcaklığı devam ederken, Dardağan'ın son günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı olan bir ismi referans göstererek Seyhan Belediyesinde idari kadro atamalarında da etkin olduğu konuşuluyor. Seyhan'da Dardağan odaklı yapılan liyakatsız atamalar sonrasında,meclis üyeleri ile Dardağan arasında kutuplaşma yaşandığı edinilen bilgiler arasında.

Dardağan'ın CHP Genel Başkan Yardımcısını "kankası" olarak gösterme çabası ve sürekli bu isim üzerinden siyasi rant elde etme girişimleri sonrasında, ulusal çapta kamuoyuna mal olmuş bir genel başkan yardımcısını ve CHP Adana'yı yaraladığı yönünde yapılan konuşmaların parti tabanında ayyuka çıktığı söyleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.