1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı için mahkeme kararını verdi
CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı için mahkeme kararını verdi

CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı için mahkeme kararını verdi

CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım'ı Adana Barosu'ndan 25 avukat savundu

A+A-

Perşembe günü Yüreğir Atakent Mahallesi’nde meydana gelen tartışma mahkemede son buldu.

Edinilen bilgilere göre, Yüreğir Kaymakamlığı'na bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından dağıtılması planlanan bir kamyon soğanın olduğu bölgede, Yüreğir Kaymakamının da yer aldığı bir ortamda gerçekleşen tartışma adli boyuta kadar yükseldi.

CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım, yanında kardeşi anne ve babası ile birlikte kamyonun olduğu alanda tartışma yaşadı.

Tartışma esnasında Yüreğir Kaymakamının korumaları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Gerginlik sonrası Eren Yıldırım, ailesiyle birlikte gözaltına alındı. Dün geceyi gözaltında geçiren Yıldırım Ailesi bugün Savcılığa sevk edildi.

Savcılık, Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım’ın kardeşi, babası ve annesi hakkında serbest bırakma kararı verirken, Eren Yıldırım’ı memura mukavemetten ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik maddesinden tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti.

Sorgusunun tamamlanmasının adından kararını veren mahkeme, Eren Yıldırım hakkında tutuklama talebini reddederek tutuksuz yargılama kararı verdi. Eren Yıldırım’ı Adana Barosu'ndan yaklaşık 25 kadar avukat savundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.