1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Chp’li Bulut’a Partide Yeni Görev
Chp’li Bulut’a Partide Yeni Görev

Chp’li Bulut’a Partide Yeni Görev

Chp’li Bulut’a Partide Yeni Görev

A+A-

CHP Genel Merkezi ile yerel yönetimlerin koordinasyonunun güçlendirilmesi amacıyla yerel yönetimlerden sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun bünyesinde yeni bir çalışma grubu oluşturuldu. Çalışma grubunda Torun’a yardımcı olacak isimler, yerel yönetimlerde tecrübesi olan isimlerden belirlendi. Çalışma grubunda Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, ve Antalya Milletvekili Cavit Arı yer aldı.

Görevlendirmeler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayının ardından Genel Başkan Yardımcısı Torun’un imzasıyla gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında tüm paydaşların görüşleri alınarak yapılacak çalışmanın ardından hazırlanacak “Yerel Yönetimler Politikası Belgesi”nin, partinin yetkili karar organlarında onaylanacağı ve kamuoyuna duyurulacağı belirtildi. 

ÇALIŞTAY DÜZENLENECEK

“Yerel Yönetimler Politikası Belgesi” çalışmalarında ise ilk olarak, dünyadaki farklı ülkelerin yerel yönetim uygulamaları incelenerek kapsamlı bir rapor hazırlandı.

Rapor kapsamında; akademisyenler, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetim uzmanları, eski ve yeni belediye başkanlarının görüşleri alınacak, Kasım ayı içerisinde de Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla “Yerel Yönetimler Politikası Çalıştayı” düzenlenecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.