1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. CHP'li büyükşehir belediye başkanlarından videolu ortak mesaj
CHP'li büyükşehir belediye başkanlarından videolu ortak mesaj

CHP'li büyükşehir belediye başkanlarından videolu ortak mesaj

CHP'li büyükşehir belediye başkanları, ortak bir video ile koronavirüs sürecinde zorlu şartlarda olduğumuz bu günlerde de belediyelerin vatandaşın yanında olduğunu hatırlattı.

A+A-

CHP'li büyükşehir belediye başkanları, Twitter hesaplarından bir video paylaşarak vatandaşa seslendi.

CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının açıklama yaptığı videoda bu zor dönemde de "81 il, 1 tane Türkiye anlayışıyla beraberiz" mesajı verildi. 

Paylaşılan videoya, "Her zaman olduğu gibi bu zor dönemde de halkımızla, devletimizle, belediyelerimizle; 81 il, 1 tane Türkiye anlayışıyla beraberiz" notu düşüldü.

Videoda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yer aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.