1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çılgın teklif! Yunus Akgün'e dünya devi talip oldu
Çılgın teklif! Yunus Akgün'e dünya devi talip oldu

Çılgın teklif! Yunus Akgün'e dünya devi talip oldu

Yunus Akgün Adana Demirspor'da bu sezon gösterdiği performansla İtalyan kulüplerinin dikkatini çekti. Genç yıldız adayı Yunus Akgün için 3 kulüp birden talip oldu.

A+A-

Yunus Akgün Süper Lig'de Adana Demirspor formasıyla gösterdiği performansla adından söz ettirmeye devam ederken İtalya Serie A'dan 3 kulüp genç yıldız adayına talip oldu. Mario Balotelli ile de büyük uyum sağlayan 21 yaşındaki oyuncu İtalya'da yakın takibe alındı.

YUNUS AKGÜN İÇİN KIYASIYA YARIŞ

İtalya Serie A'dan Roma, Lazio ve Fiorentina Yunus Akgün'ü kadrosuna katmak istiyor. Üç İtalyan kulüp oyuncu için yarışa girerken genç oyuncu sezon sonunda Galatasaray'a dönme hayalleri kuruyordu. Yunus Akgün sezon sonunda gelecek tekliflerin büyüklüğüne göre sarı kırmızılılar tarafından bonservisiyle birlikte transfer edilebilir.

MİLLİ TAKIMA DAVET BEKLİYOR

Öte yandan Yunus Akgün bu sezon gösterdiği performansla A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'dan davet bekliyor. Kuntz da Milli Takım için yeni oyuncuları davet edeceğini açıklamıştı.

8 GOL 8 ASİST

Yunus Akgün Adana Demirspor'da bu sezon çıktığı 26 maçta 8 gol 8 asistlik performans gösterdi. Türkiye Kupası'nda 1 gol 3 asist yapan oyuncu ligde de 7 gol 5 asist yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.