1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çukurova Belediyesi rüşvet ve yolsuzluk davasının ilk duruşması bugün görülüyor!
Çukurova Belediyesi rüşvet ve yolsuzluk davasının ilk duruşması bugün görülüyor!

Çukurova Belediyesi rüşvet ve yolsuzluk davasının ilk duruşması bugün görülüyor!

Çukurova Belediyesi'ne düzenlenen operasyon sonrasında hazırlanan iddianame neticesinde 38 sanık bugün Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak

A+A-

Adana'da 29 Eylül 2023 tarihinde Çukurova Belediyesi başkan yardımcısı, bürokrat ve personellerden oluşan çok sayıda kişi düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alındı.

Çukurova Belediyesi "imarda usulsüzlük, rüşvet ve resmi belgede sahtecilik" operasyonunda adliyeye sevk edilen 34 kişiden 17'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 13'ü tutuklandı. Çukurova Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ali Arslanlıoğlu da tutuklar arasında yer aldı.

35757.jpg

Ali Arslanlıoğlu'nun 'suç örgütü lideri' olarak tutuklandığı davanın ilk duruşması Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 16 Nisan 2024 tarihinde (bugün) görülecek. Rüşvet alma ve rüşvet verme suçundan yargılanacak 38 sanığın hakim karşısına çıkacağı davanın gelişmelerini de kucuksaat.com takip etmeye devam edecek.

dsfgdfgdf-6-001.png

Kucuksaat.com olarak sürecin operasyon, gözaltına alınanlar, tutuklananlar, iddianame gibi süreçlerini adım atım takip ederek haberleştirdik. Gazetecilik ilkeleri çerçevesinde haber takibini gerçekleştirerek mahkeme sürecini kamuoyu ile paylaşacağız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.