1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Çukurova Kent Konseyi’nden yeni projeler
Çukurova Kent Konseyi’nden yeni projeler

Çukurova Kent Konseyi’nden yeni projeler

Çukurova Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahir Füsunoğlu ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

A+A-

Çukurova Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahir Füsunoğlu, yeni projelerle ilgili çalışmalara başladıklarını belirterek, “Maliyeti az ama etkili projeler hazırlıyoruz” dedi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de, Kent Konseyi’nin çalışmalarını önemsediklerini belirterek, her zaman desteğe ve işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Başkan Soner Çetin’e 2017 ve 2018 yıllarına ait çalışma raporlarını sunan Çukurova Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahir Füsunoğlu, “Kent Konseyi olarak yeni projelerin hazırlığını yapıyoruz. Hazırlanan projelerin maliyeti az olacak ama çok etkili projeler olacağını söyleyebilirim. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da uyumlu ve verimli bir çalışma olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

kentkonseyi-2.jpg

Çukurova Kent Konseyi’nin çalışmalarını çok önemsediklerini kaydeden Başkan Soner Çetin de, “Kent Konseyimizle her zaman uyumlu ve verimli çalışmalar yaptık. Kent Konseyinin çalışmaları her zaman bizler açısından yol gösterici ve ilçemiz halkı adına yararlı olmuştur. Önümüzdeki dönemde daha yararlı çalışmalar yapılacağından kuşkumuz yoktur” dedi.

Çukurova Kent Konseyi bir süre önce genel kurul yapmış, yeni yürütme kurulu belirlenirken Prof. Dr. Mahir Füsunoğlu yeniden başkanlığa seçilmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.