1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Çukurovalı kadınlar meslek sahibi oluyor
Çukurovalı kadınlar meslek sahibi oluyor

Çukurovalı kadınlar meslek sahibi oluyor

Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği ile açılın 60'a yakın kurslara devam eden kadınlar ve gençler bir yandan hobilerini geliştirirken diğer yandan da sertifikalı meslek sahibi oluyor ve iş bulma konusunda avantaj yakalıyor.

A+A-

Çukurova Belediyesi'nin açtığı meslek kurslarında kadınlar meslek sahibi olmaya devam ediyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, meslek kurslarının verildiği Güzelyalı Toplum Merkezini ziyaret ederek, kursiyerlerle sohbet etti.

Yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Çetin, cilt bakımı, işaret dili, bağlama, İngilizce, dikiş gibi kursların verildiği toplum merkezinde kursiyerlerle sohbet etti. Kursiyerler böyle bir imkan sağladığı için Başkan Soner Çetin'e teşekkür ettiler. Meslek kurslarını tamamladıktan sonra sertifika aldıklarını sonrasında rahat iş bulduklarını belirten kursiyerler, "Buradaki ortamdan çok memnunuz. Her türlü ihtiyacımız karşılanıyor ve hocalarımız bizimle çok ilgileniyor" dedi.

Çukurovalı kadınlar meslek sahibi oluyor

Çetin de, "Toplum merkezlerimizde 60'a yakın meslek kursu veriliyor. Hemşerilerimiz burada hem hobilerini geliştirirken hem de meslek sahibi oluyorlar. Bize eğitici desteği sağlayan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkililerine de teşekkür ediyorum. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız Tesisler Müdürlüğümüz ile irtibata geçebilirler" şeklinde konuştu.

Çetin, Güzelyalı Toplum Merkezinde tüm kursları tek tek ziyaret ederek kursiyerleri dinledi, kurs hocalarından bilgi aldı. Son olarak bağlama kursuna geçen Başkan Soner Çetin, burada piyano kursiyerlerinin ve bağlama öğrencilerinin mini konserini beğeniyle dinledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.