1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhurbaşkanı Adanalı'ları gururlandırdı
Cumhurbaşkanı Adanalı'ları gururlandırdı

Cumhurbaşkanı Adanalı'ları gururlandırdı

Cumhurbaşkanı Adanalı'ları gururlandırdı

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılış töreninde, Kültür ve Turizm Bakanlığı döneminde yaptığı katkılardan dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'i tebrik etmesi Adanalı'ları gururlandırdı. 

Eski adıyla Yassıada, yeni adı 'Demokrasi ve Özgürlükler Adası' 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP  Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılımıyla açıldı. 

Eski Başbakan Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın idamıyla sonuçlanan 27 Mayıs 1960 darbesi Türk siyasi tarihinde kara bir leke olarak geçen kararın alındığı adanın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu eserin ülkemize kazandırılmasında emeği geçen, Kültür ve Turizm eski Bakanımız Ömer Çelik, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaarslan ve Ankara Milletvekilimiz Ali İhsan Arslan başta olmak üzere, herkesi tebrik ediyorum" dedi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'i tebrik etmesi Adanalı'ları gururlandırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.