1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da: Hayırlısıyla bu süreci atlacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da: Hayırlısıyla bu süreci atlacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da: Hayırlısıyla bu süreci atlacağız

"İnşallah 1 yıl içerisinde de bu konutları bitireceğiz"

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen Adana'da yaptığı konuşmasında “İnşallah 1 yıl içerisinde de bu konutları bitireceğiz inşallah. Bunun yanında tabii bu ara dönemde de depremzede kardeşlerimize 10'ar bin TL ilk etapta vereceğiz. Hayırlısı ile bu süreci atlatacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen Adana'da incelemelerde bulundu.

Erdoğan, burada vatandaşlara yaptı konuşmasında “Allah sabırlar versin diyorum, ölenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza şifa diliyorum. Sizler inanmış insanlarsınız. Dualarımızı yapacağız. Biz de kul olarak, devlet olarak üzerimize düşen görev ne ise bunları yerine getireceğiz. İnşallah 1 yıl içerisinde de bu konutları bitireceğiz inşallah. Bunun yanında tabii bu ara dönemde de depremzede kardeşlerimize 10'ar bin TL ilk etapta vereceğiz. Hayırlısı ile bu süreci atlatacağız.” dedi.

Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "Bu güne kadar mevcut depremleri, bu felaketleri nasıl atlattıysak, Van'da nasıl atlattıysak, Bingöl'de nasıl atlattıysak, aynı şekilde Simav'da nasıl atlattıysak, Türkiye'nin değişik yerlerindeki en son Elazığ, Malatya tüm buralardaki depremleri nasıl atlattıysak, hiç endişe etmeyin, inşallah bundan da kısa sürede kurtulacağız."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.