1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhuriyet kadınları su bilinci kampanyası başlattı
Cumhuriyet kadınları su bilinci kampanyası başlattı

Cumhuriyet kadınları su bilinci kampanyası başlattı

Cumhuriyet Kadınları Derneği Çukurova Şubesi, başlattıkları ' Su Bilinci Kampanyası'na Adana Eğitim İş 1 No'lu Şube'yi de Gönüllü Katılımcı Yaparak Desteklerini Aldılar.

A+A-

Cumhuriyet Kadınları Çukurova Şubesi ' Sen Yağmur Ol Ben Bulut' Sloganıyla Başlattıkları Su Bilinci Kampanyasına  Eğitimİş Adana 1 Nolu Şube' yi de  Dahil Ettiler

ckd-egitim-is2

CKD Çukurova Şubesi Başkan Ayşe Soylu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Canan Özalp,Banu Karahan ve Sekreter Berrin Yelekçi Yüzeroğlu ile birlikte  Eğitim Adana İş 1 Nolu Şubesi Başkanı Seher Emre' yi ziyaret ederek sürdürdükleri su bilinci kampanyasına dahil ederek, desteklerini sağladılar.

" Aslında covid-19' un bulunmuş olan ilaçlarla ve gerekli tedbirlerle geçebileceğini varsayarsak, günümüz sorunlarının en başında gelen iklim değişikliğine de neden olan su kıtlığından dolayı bir çok Avrupa ülkesi şimdiden, en az 100 yıllık milli stratejik planlarını yapmışlardır."

Cumhuriyet Kadınları Derneği' nin başlattığı Ulusal ve Milli kampanya; ' Sen Yağmur ol Ben Bulut' adı altında, şimdiden başlamış olan su kıtlığına karşı, kamuoyu yaratarak, algıları gelecekteki nesillerimize daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için çok büyük örnek teşkil etmekte. Bilhassa da yüzyıllar sonra covid-19' un yarattığı pandemiden dolayı da ellerimizi yıkamayı öğrendiğimiz şu günlerde, musluklardan akan su sarfiyatı on katı artmıştır. İşte tam da bu zamanda covid-19 belasını aşacağımızı umarak, ardı sıra en gerçekçi olacak su bilinci kampanyası, herkesin- her kesimin aploitik olarak desteklemesi gereken bir harekettir.

Cumhuriyet Kadınalrı Derneği Çukurova Şubesi Başkan ve yönetimi, başlattıkları su bilinci kampanyasına destek amaçlı ziyaret ettikleri Eğitim İş Adana 1 nolu Şube Başkanı Seher Emre' ve yöneticisi Selçuk Güçel' e, bilgiler  aktaran Başkan Soylu: " Bizim başlattığımız su bilinci kampanyası sadece ülkemizi deği, bütün dünyayı alakadar edecek bir harekettir, bu yaşadığımız dünya bize dedelerimizden miras kalmadı tam tersi, torunlarımızdan emanet aldık, böyle nitelikli bir kampanyaya gereken desteği verdiğiniz için sizin nezdinizde Adana Eğitim İş 1 nolu Şube' ye teşekkür ediyorum" dedi .

ckd-egitim-is3

Eğitim İş 1 Nolu Şube Başkanı Seher Emre' de: " Öncelikle hoş geldiniz ve kadının elinin değdiği  her yer apayrı güzeldir. Sayın Başkanım dediğiniz gibi bu yaşadığımız dünya bize miras değil gelecek nesillerimizden emanettir, insanlık için çok fayda getireceğine inandığım bu kampanyanızda ben de kurumumu temsilen gönüllü katılımcı yapıyorum ve de elimizden gelen desteği de sonuna kadar vereceğimizi ve de başkalarına da telhin edeceğimizden de emin olmanızı istiyorum" dedi.

Haber: İsmet Tanlı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.