1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Demirspor Doğukan Sinik’in peşinde
Demirspor Doğukan Sinik’in peşinde

Demirspor Doğukan Sinik’in peşinde

Hull City forması giyen Doğukan Sinik için Adana Demirspor da devreye girdi. Milli futbolcunun birkaç güne kadar son kararını vermesi bekleniyor.

A+A-

Championship takımlarından Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’nin milli futbolcusu Doğukan Sinik, Süper Lig’e dönmeye hazırlanıyor. Hatayspor ile imza atacağı iddiaları basına yansıyan 25 yaşındaki futbolcu için Adana Demirspor’un da devrede olduğu ifade ediliyor.  

Adana Demirspor devrede

Hatayspor’da Teknik Direktör Volkan Demirel’in ısrarla takımında görmek istediği 25 yaşındaki kanat oyuncusu için devreye giren Süper Lig ekibi Adana Demirspor oldu. Güney ekibinin takımda görmek istediği Doğukan Sinik için resmi teklifini sunduğu ve başarılı futbolcunun vereceği kararı beklemeye çekildiği öğrenildi.

Metin Korkmaz faktörü

Doğukan Sinik ile Adana Demirspor Başkan Vekili Metin Korkmaz'ın geçmişte işbirliği de söz konusu oldu. Korkmaz, menajerlik yaptığı dönemde genç futbolcunun temsilciliğini yapmıştı. 

Sezonun ikinci yarısında Akdeniz’de forma giymesine kesin gözüyle bakılan Doğukan Sinik’in birkaç güne kadar karar verip İngiltere’den Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Başarılı futbolcunun Volkan Demirel’in yoğun ilgisinden dolayı Hatayspor’a daha sıcak baktığı da gelen haberler arasında yer aldı.

Bu sezon fazla şans bulamadı

Geçtiğimiz sezon başında Antalyaspor’dan 4 milyon Euro karşılığında Hull City’ye transfer olan Doğukan Sinik, bu sezon İngiliz ekibiyle 1 maça çıktı ve 22 dakika sahada kaldı. Genç futbolcu toplamda ise 25 maçta Hull City adına sahaya çıktı.

Antalyaspor ile 135 maça çıktı

Süper Lig’de daha önce Antalyaspor forması giyen Doğukan Sinik, Kırmızı-Beyazlı formayla 135 maça çıktı. Başarılı futbolcu, 8 gol ve 13 asist üretti. Doğukan Sinik, geçen sezonun ikinci yarısında da Antalyaspor formasını kiralık olarak giydi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.