1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Demirspor taraftar önderleri Başkan Mehmet Ay ile görüştü
Demirspor taraftar önderleri Başkan Mehmet Ay ile görüştü

Demirspor taraftar önderleri Başkan Mehmet Ay ile görüştü

Yeni stadyumda kırmızı beyaz koltukların Adana takımlarına hitap etmediğini düşünen taraftarlar görüşmeleri sürdürüyor

A+A-

Adana'nın Sarıçam ilçesinde yapımı devam eden yeni stadyumda sona yaklaşılırken, koltuk tasarımı Adanalı futbolseverlerden tepki görmüştü.

Adanalı Tunceli Valisi Tuncay Sonel'in devreye girmesi ile ciddiyet kazanan olayda Adana'nın iki güzide kulübü Adana Demirspor ve Adanaspor taraftar grup önderleri yaptıkları peş peşe açıklamalarla, stadyum koltuk tasarımında iki kulüp renklerinin ortak paydaş olması gerektiğini beyan etmişlerdi. Dünyanın en büyük derbileri arasında yer alan Adana Demirspor ve Adanaspor'un taraftarlarının stadyumda ortak görüş bildirmesi kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ve Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, kırmızı beyaz koltuk tasarımına yükselen itirazlar sonrasında, koltuk renklerinin belirlenmesinden önce Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın her iki başkana da konuyu açtığı ve başkanların kırmızı beyaz koltuk renklerine olumlu görüş beyan ettiklerini kamuoyu yapılan açıklamalardan öğrenmişti.

untitled-2-004.png

Sancak ve Akgül'ün yaptığı açıklamalarından tatmin olmayan taraftarlar, iktidar kanadının Adana temsilcileri ile görüşerek koltuk renklerinin değişmesi yönündeki taleplerini iletmeye devam ediyor.

Bu gelişmeler ışığında yaşanan son gelişmede, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Şimşekler Gurubu ile ADS Derneği yöneticilerini makamına davet etti. Karşılıklı görüş ve önerilerin konuşulduğu olumlu görüşmeden edinilen bilgilere göre, koltuk tartışması Adana kamuoyunun gündeminde kalmaya devam edecek.

Bilindiği üzere AK Parti Adana'da Mehmet Ay'ın il başkanlığına getirilmesi sonrasında, parti içi ve kamuoyunda iletişim bağlarını yeniden güçlendiren il başkanı olarak biliniyor. Mehmet Ay'ın taraftar önderleriyle görüşmelerine devam edip toplanan bilgiler ışığında durumu Ankara'ya aktaracağı konuşuluyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.