1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Devlet Millet El Ele Yaralar Sarılıyor
Devlet Millet El Ele Yaralar Sarılıyor

Devlet Millet El Ele Yaralar Sarılıyor

Yüksel Mert'in haberi

A+A-

Kahramanmaraş merkezli ve 11 vilayeti etkileyen büyük deprem sonrasında yaralar sarılıyor…

YARDIM YAĞMURU

Tarihinde Dünya İnsanlik Ailesine ırk, renk, din, dil ayırt etmeksizin yardım elini uzatan Ülkemize içeriden dışarıdan adeta yardımlar yağıyor.

6403606d-fedb-42ad-88bb-f610f743ac98.jpg

TEK DEVLET TEK MİLLET

Kurtuluş Savaşında yekvücut olarak Mustafa Kemal ATATÜRK Önderliğinde muzaffer olan bu millet’ şimdide Başkan Recep Tayyip ERDOĞAN Önderliğinde kenetlenerek yaralarını sarıyor..

7bad70ce-a647-47d1-ade7-f6588a269876.jpg

SELAM OLSUN 

Bu bağlamda dualarıyla katkı koyan Kars’taki Halo dayıya, Edirne’deki Emine teyzeye Adana’daki gönüllü Afad Cadır Görevlisi Hanifi kardeşe, Yüreğir Belediyesi Temizlik gorevlilerine, adeta bir tatil kampında olduklarını zanneden küçük çocuklarımız Nizo’ya, Eda’ya, Ada’ya, Zeynep’e, Yusuf’a ve Ezgi’ye bitimsiz selam ve sevgiler.. 

TEŞEKKÜRLER 

Allah Devlete Millete zeval vermesin. Adana AFAD İL Müdürü Gultekin GENÇ Bey’e KİZİLAY Yönetim Kurlu Üyesi Adanalı Is Adamı Ramazan SAYGİLİ’ya, Sehremini Zeydan KARALAR’a, Yüreğir Atakent Cadır Görevlisi Öğretmen Hanifi UĞUR Beye yürekten TEŞEKKÜR ediyorum. 

f2ba11f5-8917-48a3-b9b6-4d13e419aae4-002.jpg

HANİFİ UĞUR 

Dört gün aracımızda kaldıktan sonra kurulan 30 çadırın Afad gönüllü sorumlusu Hanifi UĞUR hiçbir isteğimizi geri çevirmedi, yakacak odundan ikram edilen yemeklere her talebimizi anında yetkililere iletti. Bizde kendisi ile hatıra olsun diye mini bir röportaj gercekleştirdik. Buyrun hep birlikte izleyelim..

Kamera: Cengiz AÇIKGÖZ 

Atakent Afad Çadırları/ Yüreğir/ ADANA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.