1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Doğan Çelikten, kitabının okuyucu ile buluşması için gün sayıyor
Doğan Çelikten, kitabının okuyucu ile buluşması için gün sayıyor

Doğan Çelikten, kitabının okuyucu ile buluşması için gün sayıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin genç yöneticilerinden Milli Sporcu ve Milli Takım Antrenörü Doğan Çelikten’in “Savunma Sporlarının Önemi ve Rant Düzeni” isimli kitabının 1. bölümünü tamamlandı.

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin genç yöneticilerinden Milli Sporcu ve Milli Takım Antrenörü Doğan Çelikten’in “Savunma Sporlarının Önemi ve Rant Düzeni” isimli seri kitabının 1. bölümünü baskıya hazırladı.

Kaleme aldığı kitapla ilgili açıklamalarda bulunan Doğan Çelikten, "Editörler kitapların gizli kahramanlarıdır, kitabımın editörlüğünü üstlenen Recep Azarak kardeşime teşekkür ediyorum. 2 bölümden oluşan kitabımın ilk bölümünde sporun önemine ve rant düzenine, ikinci bölümde ise savunma sporlarının tekniklerine vurgu yaptım. 1 yıldır emek harcadığım, sabah ezanlarına kadar üzerinde çalıştığım kitapta son noktaya gelmek beni hem heyecanlandırdı, hem de gururlandırdı" dedi. 

ÇELİKTEN’İN KİTABINDA RANT DÜZENİ BÖLÜMÜ MERAKLA BEKLENİYOR

Genç yaşta başarılı işlere imza atan, geçtiğimiz aylarda ünlü şair Bedirhan Gökçe’ye eserler vererek sanat camiasında da varlığını hissettiren Doğan Çelikten, siyasi kariyerinde belediye başkanı ve siyasetçilerle girdiği polemiklerle gündem olmuştu.  Yeni yılda raflarda olacak kitap spordan sanata, sanattan siyasete, siyasetten akademik camiaya kadar merakla bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.