1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Dr. Fatma Akdoğan Önce Tedavi Etti Sonra İmza Günü Düzenledi
Dr. Fatma Akdoğan Önce Tedavi Etti Sonra İmza Günü Düzenledi

Dr. Fatma Akdoğan Önce Tedavi Etti Sonra İmza Günü Düzenledi

Radyolog – onkolog Uzm. Dr. Fatma Akdoğan, kanserden tedavi ettiği Sedat Memili’nin şimdi de imza gününü düzenliyor.

A+A-

Araştırmacı - yazar Sedat Memili, ölüm konusunu ele aldığı son kitabı "Bir Ölünün Seyir Defteri"nin heyecanını kitapseverlerle paylaşmak için dostlarının organize ettiği imza gününe katılacak.

Bir Ölünün Seyir Defteri kitabı haricinde; Benden Sonra Tufan Partisi, İntihar: İçimizdeki Put, Miyase ve Emrimen: Kötülüğün Söyleşisi, Dante: İtalyan Dilinin Babası, Adana Ansiklopedisi adlı kitapları da kaleme alan Sedat Memili, bugüne kadar yayınlanan 9 ayrı kitabıyla imza gününde okuyucularıyla buluşacak.

Sedat Memili adına düzenlenen imza gününe öncülük eden Onko Adana Onkoloji Merkezi Kurucusu Uzm. Dr. Fatma Akdoğan, organizasyona dair yaptığı açıklamada  “Her zaman söylediğim gibi kansere yakalanmış olmak hayallerin sona ermesi demek değildir. Tedavi ettiğim hastalardan biri olan gazeteci yazar Sedat Memili, hastalığı atlattıktan sonra üretmeye ve yazmaya devam etti. Birçok kitap yazdı. Ben de bu imza gününe katılmaktan dolayı onur duyuyorum.” İfadelerini kullandı.

İmza günü hakkında konuşan Memili, “Dostlarım yeni kitabımın yayınlanması sonrasında böyle bir organizasyon düzenlemiş. Emeği geçen tüm dostlara teşekkür ediyorum. Okuyucularımla bir araya gelip kitaplar hakkında sohbet edeceğimi düşündükçe heyecanım artıyor. Tüm kitap dostlarını ve okuyucularımı Cumartesi günü bekliyorum.” dedi.

İmza günü 21 Mayıs 2022 Cumartesi saat 14.00 – 18.00 arasında More Than Coffeshop’ta gerçekleştirilecek.

Adres: Uğur Mumcu Bulvarı Onko Onkoloji Hastanesi karşısı Akdamar Sitesi altı

imza-gunu-copy.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.