1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Dr. Halil Nacar: Cumhurbaşkanımıza hazırız
Dr. Halil Nacar:  Cumhurbaşkanımıza hazırız

Dr. Halil Nacar: Cumhurbaşkanımıza hazırız

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, Pazar günü Adana’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hazır olduklarını ve heyecanla beklediklerini söyledi. 

A+A-

Dr. Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı Şehirleri çizgisini Yüreğir’de arttırarak devam ettirmek için heyecanlı olduklarını vurguladı. 

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, “AK Belediyeciliğin mimarı, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Adana’ya geliyor. Tüm Adanalı hemşehrilerimizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla pazar günü saat 12.00'da İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek olan mitinge davet ediyoruz. Adanalıların Cumhurbaşkanımızı bağrına basacağını ve alanı dolduracağını biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Yüzyılı şehirleriyle, ileri teknoloji altyapısından, hayat kalitesini yükseltecek hizmetlere kadar, klasik belediyeciliğin çok ötesinde bir standart vâdettiğimizi belirtiyor. Bizde bu yolda ilerleyeceğiz. 31 Mart seçimleri Adana’nın gelişmesi, hizmetler anlamında geleceği için çok önemli. İnşallah Büyükşehir ve 15 ilçemizi kazanıp Sayın Cumhurbaşkanımız ile Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye hediye etmek istiyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.