1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Dr. Şükrü Karaca, İYİ Parti'den Adana Milletvekili Aday Adayı
Dr. Şükrü Karaca, İYİ Parti'den Adana Milletvekili Aday Adayı

Dr. Şükrü Karaca, İYİ Parti'den Adana Milletvekili Aday Adayı

Adana'nın sevilen doktorları arasında yer alan Karaca: "Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Giderlerse gitsinler' dedikten sonra sağlık sektörünün yanında milletvekili olarak da hizmet edip devletime ve milletime borcumu ödemek istedim."

A+A-

Adana'da kardiyoloji alanında yaptığı çalışmalarla, toplamda yaklaşık 50 bini bulan acil ve normal anjiyolar sırasında Adanalılarla kurduğu iletişimle takdir toplayan Dr. Şükrü Karaca, İYİ Parti'den Adana Milletvekili olabilmek için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Adana'da pamuk işçisi Adıyamanlı bir ailenin çocuğu olarak başladığı hayatına; ilkokul, ortaokul ve lisede tam bursu kazandığı özel kolejlerden, üniversitede ise Hacettepe Tıp Fakültesi'nden mezun olarak eğitim hayatını tamamlayan Dr. Şükrü Karaca, mesleğine Kozan'da başladı.

Kozan'la eş zamanlı olarak Adana merkezde birçok farklı hastanede çalışan Karaca, özellikle doğu ve güney doğu kökenli vatandaşların yaşadığı kentin güney bölgesinde aranan bir doktor haline geldi.

4667ef89-dff1-4832-8fef-8a0cdfab0cff.jpg

"ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI SONRASINDA KARAR ALDIM"

Kucuksaat.com'a açıklamada bulunan Dr. Karaca, Yakın zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışına yerleşen sağlık çalışanları için "Giderlerse gitsinler!" sözü sonrasında, ülkeden ayrılmak yerine siyasete girerek TBMM'de İYİ Parti çatısı altında ülkesine hizmet etme kararı aldığını ifade etti.

Karaca'nın aday adaylığı başvurusu, Güney Adana'da geniş çevrelerce özellikle de Adıyamanlılar tarafından heyecanla karşılandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.