1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Drogba'dan Fatih Terim'e ziyaret: ''Teşekkür ederim evlat''
Drogba'dan Fatih Terim'e ziyaret: ''Teşekkür ederim evlat''

Drogba'dan Fatih Terim'e ziyaret: ''Teşekkür ederim evlat''

Geçtiğimiz Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılan Fatih Terim, 2013 yılında Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Fildişili futbol efsanesi Didier Drogba ile bir araya geldi.

A+A-

Terim görüşmeye dair "Didier Drogba’yı Bodrum’da ağırlamaktan büyük keyif aldım. Ziyaretin, nezaketin ve tevazun için teşekkür ederim evlat." açıklamasında bulundu.

Sarı kırmızılılarda 2013 yılında yarım sezon birlikte çalışan Fatih Terim ve dünyaca ünlü futbolcu Didier Drogba yıllar sonra bir araya geldi.

Geçtiğimiz Ocak ayında Galatasaray'daki görevinden ayrılan sarı-kırmızılı takımın efsane ismi Fatih Terim, 2013 yılında Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde kadroda yer alan Didier Drogba'yı Bodrum'daki evinde konuk etti.

69 yaşındaki deneyimli teknik adam, Drogba'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından aracılığıyla duyurdu.

Terim, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Futbolda iz bırakan bir kariyer için çokça kupa kazanıp, başarılar elde etmeniz çoğu zaman size istediğinizi verebilir. Ancak geride bıraktığınız kariyerinize baktığınızda, sahip olduğunuz anılar ve hayatınızda yer eden insanlardan mutluluk duyuyorsanız, daha büyük bir şey başarmışsınız demektir. Bugün, bir futbol ikonu olan ve milyonlarca insan için bir futbolcudan fazlasını ifade eden eski oyuncum Didier Drogba’yı Bodrum’da ağırlamaktan büyük keyif aldım. Ziyaretin, nezaketin ve tevazun için teşekkür ederim evlat."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.