1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Dünya markası SEAT vatandaşı mağdur ediyor!
Dünya markası SEAT vatandaşı mağdur ediyor!

Dünya markası SEAT vatandaşı mağdur ediyor!

2 yıl garantili araca, 10 Bin TL masraf çıkardılar

A+A-

Adanalı iş insanı Ebubekir Talaş, 2018 yılında marka değerine güvenerek SEAT LEON marka 2018 model otomobil satın aldı. Genç iş insanı yaşamında çok değer verdiği aracına gözü gibi bakarak, tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırdı.

Ancak araç 2019 yılı Kasım ayında kavrama sisteminden arıza verdi. Adana Hasan Kavi Seat Yetkili servise aracını götüren Talaş, beklemediği bir cevapla karşılaştı. Yetkili servis yöneticileri, arızanın garanti kapsamında olmadığını, arıza masrafının 10 bin TL olduğunu, ödeme gerçekleştiği takdirde arızanın giderileceğini söylediler.

Aldığı cevap ile şok olan Talaş, garantisi devam eden araçta karşılaştığı yüksek meblağı Doğuş Otomotiv’e bildirmesine rağmen sorununu çözemedi.

Kucuksaat.com’a konuşan iş insanı Talaş, “Yapılan alenen hukuksuzluktur, tabi ki yargı kurumlarına başvurup hakkımı sonuna kadar arayacağım. Yüce Türk adaletine güveniyorum. Yüce Türk mahkemeleri, vatandaşın hakkını sonuna kadar koruyacaktır. Buradan araç almak isteyen tüm insanlara sesleniyorum; Maalesef bir dünya markası olan SEAT ve onun Türkiye distribütörü olan Doğuş Otomotiv müşteri memnuniyetini ve adaleti artık önemsemiyor. Doğuş Grubunun sattığı araçlarda iyi niyet garantisinin bir laftan ibaret olduğunu gördüm. Herkesin de buna dikkat etmesi gerektiğine inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum