1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Durak'tan Karalar'a çağrı: Su indiriminden vazgeçilmeli
Durak'tan Karalar'a çağrı: Su indiriminden vazgeçilmeli

Durak'tan Karalar'a çağrı: Su indiriminden vazgeçilmeli

"Popülizmi rafa kaldırmalı"

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Aytaç Durak, büyükşehir meclisinde AK Parti grubunun onay vermesi sonrasında Zeydan Karalar'a borçlanma yetkisi verilmesi sonrasında kucuksaat.com'a özel açıklamalarda bulundu.

Aytaç Durak kucuksaat.com editörü Taner Talaş'a yaptığı açıklamada, "Dün meclisten geçen borçlanma sonrasında Zeydan Karalar'ın paraya ihtiyacı olduğu ortaya çıkmıştır. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin önemli iki gelir parametresi, ASKİ su faturaları ve otobüs işletmesidir. Sayın Başkan göreve geldiğinden bugüne kadar belediye otobüslerine zam yapmadığı gibi bir de üzerine ASKİ su faturalarına indirimi meclise sunarak onaylattı.  Zeydan Karalar popülist politikaları bir kenara bırakıp su indiriminden vazgeçmelidir. Halk, Karalar'ı seviyor ve destekliyor. Türkiye ve Adana ekonomik tablosuna baktığımızda gelen zamlar işletmelerin maliyetlerini ciddi derecede arttırdığını söyleyebiliriz. Neredeyse her gün bir zam haberini gördüğümüz bu günlerde, Adanalı seçmen Karalar'ın durumunu empati yaparak anlayacaktır. Adana'ya hizmet etmek isteyen Karalar'ın bu tutumunu hemşehrilerimiz olgunlukla karşılayacaktır." dedi.

Ayrıca Durak kucuksaat.com'un "3 başkan eskiten Çatalan Su, 4. başkanı da eskitecek mi?" başlığıyla yayınladığı haberle ilgili olarak, "Haberle ilgili bir yanlışı düzeltmekte fayda görüyorum. Ücretsiz suları MHP mitinginde değil, AK Parti mitinginde dağıttırdım. Ozamanlar bu konuyu bir hukukçu olarak rahmetli Dengir Mir Mehmet Fırat takip etti. Ben de hukukçu kimliğine saygı duydum. Lakin bu konu hakkında hiç bir sorun kalmamıştır. Tesisin yapıldığı köye de gidip köylülerle konuşacağım. Adana suyunun şişelenmesi için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.