
Emniyet Müdürü Arıkan, “Yılın Kareleri” oylamasında oy kullandı
Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Anadolu Ajansı’nın 2025’e damga vuran fotoğraflarını içeren “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı.
Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Anadolu Ajansı (AA) tarafından 2025 yılına damga vuran olayların fotoğraflarından oluşan “Yılın Kareleri” oylamasında oy kullandı. AA’nın lifebox, AJet ve ROKETSAN sponsorluğunda düzenlediği organizasyonda Arıkan, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin objektifinden yansıyan, yıl boyunca Türkiye ve dünyada ses getiren kareleri inceledi.
Toplam 6 kategoride yer alan 112 fotoğrafı değerlendiren Arıkan’a, oylama sırasında İbrahim Erikan fotoğraflar hakkında bilgi verdi. Arıkan, her kategoride dikkat çeken kareler arasından tercih yaptı.

Ahmet Hakan Arıkan, “Gazze: Açlık” kategorisinde Ali Jadallah imzalı “Gazze’de açlıkla mücadele eden Filistinlilere, yemek dağıtıldı” fotoğrafına, “Portre” kategorisinde ise Özkan Bilgin’in “Atlı adalet” adlı karesine oy verdi.
Arıkan ayrıca “Haber” kategorisinde Ashraf Amra’nın “İnsanlar ve bombalar”, “Spor” kategorisinde Esra Bilgin’in “Alperen”, “Doğal Yaşam ve Çevre” kategorisinde Fatih Gönül’ün “Baharla gelen” ve “Günlük Hayat” kategorisinde Ömer Taha Çetin’in “Ay seferi” adlı fotoğraflarını tercih etti.
Oylamanın ardından değerlendirmede bulunan Emniyet Müdürü Arıkan, fotoğrafları çekenlere ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, seçim yapmanın oldukça zor olduğunu söyledi. Arıkan, her bir fotoğrafın izleyicide farklı bir duygu ve derinlik oluşturduğunu ifade etti.
AA tarafından 2012 yılından bu yana düzenlenen “Yılın Kareleri” oylamasında bu yıl “Haber”, “Doğal Yaşam ve Çevre”, “Spor” ve “Günlük Hayat” ana kategorilerinin yanı sıra “Gazze: Açlık” ve “Portre” olmak üzere iki özel kategori yer alıyor. Oylamanın, 15 Şubat Pazar günü saat 17.00’ye kadar yilinkareleri.aa.com.tr adresi üzerinden devam edeceği bildirildi.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.