1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Emrah Kozay "yeter" dedi
Emrah Kozay "yeter" dedi

Emrah Kozay "yeter" dedi

Mayıs ayına girilmesine rağmen "hayırlı olsun" ziyaretlerinin bitmemesi sonrasında Emrah Kozay, ziyaretlerin bitirileceği son tarihi vererek sokağa ineceğini duyurdu

A+A-

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Çukurova'da CHP'nin adayı olarak seçimlere giren ve kazanan Emrah Kozay, mazbatasını aldığı günden bu yana makamında "hayırlı olsun" ziyaretlerini kabul ediyor.

Emrah Kozay, ziyaretlerin sürmesi üzerine sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak, "Çukurova'mızın çözülmeyi bekleyen çok sayıda sorunu var ve halkımız bizden bu sorunları çözmemizi bekliyor." vurgusuyla hayırlı olsun ziyaretlerinde değişikliğe gittiğini duyurdu.

Kozay mesajında, "hayırlı olsun" ziyaretlerini "randevusuz olarak" 10 Mayıs Cuma gününe kadar saat 12:00-17:00 arasında kabul edeceğini ifade etti.

11 Mayıs itibariyle sokaklara inerek halkla buluşacağını duyuran Başkan Kozay, ziyaret etmek isteyenlerden anlayış beklediğini söyledi.

gm-rknbwiaaleph.jpeg

Başkan Kozay'ın bu kararı kamuoyunda "Emrah Kozay hayırlı olsun ziyaretlerine noktayı koydu" şeklinde olumlu karşılandı. Yaklaşık 40 gündür sadece makamda tebrikleri kabul eden Kozay'ın Çukurova'nın sokaklarında çözüm bekleyen sorunlar içi kolları sıvaması bekleniyor.

Kozay'ı ziyaret etmek isteyenler kalabalık gruplar halinde belediyeye gelerek başkan makamına giriş yapmak için bekliyor. Başkan odasında tebrik için gelen kalabalık gruplarla çekilen fotoğraflardan bazıları şöyle;

gm-gtc5xwaeihei.jpeggm-h5qhwaaeu4qn.jpeggm-h5r7w0aag9cf.jpeggnc4ppdwcaaffni.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.