1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Erdoğan'dan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu talimatı
Erdoğan'dan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu talimatı

Erdoğan'dan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu talimatı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın kurduğu partilere dair değerlendirmede bulunduğu ifade edildi.

A+A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK toplantısında partisinin mensuplarına seslendi. Gerçekleşen programa video konferans yöntemiyle katılan Erdoğan, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti MYK toplantısına dair detayları yazdı. Selvi, Erdoğan'ın yeni parti kuran Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a dair de değerlendirme yaptığını söyledi.

Abdulkadir Selvi'nin aktardığına göre Erdoğan, Gelecek Partisi ile Demokrasi ve Atılım Partisi'nin ismini vermeden konuştu. Erdoğan, söz konusu partiler ile ilgili olarak partisinin mensuplarına talimat verdi.

Abdulkadir Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

 

"Erdoğan’ın AK Parti’den ayrılan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu partiler hakkında ilk kez değerlendirme yaptığı öğrenildi. Erdoğan’ın, DEVA ve Gelecek Partileri’nin ismini vermeden, “Ölü doğdular. Onlarla meşgul olmayın. Onları Ademe (yokluğa) mahkûm edin. Zaten CHP’ye yakın olmak onlar açısından en büyük ayıptır” dediği ifade edildi."
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.