1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan'dan il başkanları toplantısında Adana'ya övgü
Erdoğan'dan il başkanları toplantısında Adana'ya övgü

Erdoğan'dan il başkanları toplantısında Adana'ya övgü

Erdoğan'dan il başkanları toplantısında Adana'ya övgü

A+A-

İl Başkanları toplantısında AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yeni adıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün yapımı noktasında gösterdikleri hassasiyetten dolayı Adanalı hemşehrileri adına teşekkür ettiği öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da "Biz her zaman Adana'yı önemsiyoruz. Bu proje Adana için önemli. Adana'ya çok fayda saglayacak" dediği öğrenildi. 

5fafaaca-aa98-4789-91af-170d2f6133f3.jpg

Ayrıca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığın köprünün yapımıyla ilgili çalışmalara başladığı öğrenildi.


Edinilen bilgilere göre, koronavirüs tedbirleri kapsamında video konferansla yapılan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantı'sında söz alan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, köprünün tamamlanması noktasında göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı Adanalı hemşehrileri adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da köprünün Adana için önemli oldğunu belirterek "Biz bu köprüyü yaparak Adana'ya olan ilgimizi gösteriyoruz. Bu köprüyü yapacağız" dedi.

a574da3b-a841-433a-b9e4-54097b5267c1.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, önceki adıyla Devlet Bahçeli Köprüsü'nün adının değiştirilmesine ilişkin de "Devlet Bey çok büyük bir devlet adamlığı sergiledi. Çok büyük bir kadirşinaslık gösterdi.

Köprünün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak adlandırılmasını kararlaştırdık. Köprümüz Adana'ya hayırlı olsun" dediği öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha sonra İl Başkanı Mehmet Ay'a üye çalışmalarıyla ilgili bilgi sorduğu Başkan Ay'ın da Adana'da yıl sonuna kadar 60 bin yeni üye yapmayı hedeflediklerini bunan da şu an 33 bin üye yaparak yaklaşık yüzde 55'lik kısmını tamamladıklarını söylediği öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Adana'ya güvendiğini, Adana'da çok başarılı olacaklarına inandığını söyleyerek teşkilatı ve tüm yönetimi tebrik ettiği bildirildi. Bunun üzerine Başkan Mehmet Ay da Cumhurbaşkanının teşekküründen dolayı mutlu olduğunu ve Adana'yı AK Parti'nin kalesi yapacaklarını söylediği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.