1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ergü'nün ev alışverişi belediyeye mi fatura ediliyor?
Ergü'nün ev alışverişi belediyeye mi fatura ediliyor?

Ergü'nün ev alışverişi belediyeye mi fatura ediliyor?

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü hakkında olay yaratacak iddialar!

A+A-

Bir Twitter kullanıcısının Tufanbeyli Belediyesi ile ilgili sosyal medyada dile getirdiği iddialar görenleri şoke etti.

Murat Demir isimli kullanıcının Tufanbeyli Belediyesi ve Belediye Başkanı Remzi Ergü hakkında paylaştığı iddialar:

İddialara göre, 15.05.2017 tarihinde Polis Haftası ile ilgili düzenlenen organizasyon fatura bedeli 67.260 TL ancak ortada yapılan bir organizasyon yok. Özbeta inşaat firmasının incelenmesi sonucunda yapılmayan işlerde giden paraların kime ya da kimlere gittiği çok net ortaya çıkacak.

tu1-001.jpg

tu2.jpgtu3.jpgtu4.jpg

Yine “Cumhurbaşkanımız Tufanbeyli’ye geliyor” diye düzenlenen 63.208 TL’lik faturayı kesen firmanın da Murat Demir isimli kullanıcının iddiasına göre organizasyon işleriyle hiçbir ilgisinin olmadığı kullanıcının iddiaları arasında önemli yer tutuyor.

h.jpgj.jpg

Dikkat çeken iddialar arasında yer alan bir diğer hususta ise yine aynı kullanıcı tarafından paylaşılan belgede Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü’nün şahsi ve ailesi ile yiyecek içecek gibi temel harcamaları Tufanbeyli Belediyesi bütçesine masraf gösterip faturalandırması oldu. Harcamalar arasında bebek bezinden peynire, çikolatadan meyveli sodaya, ıslak mendilden sigara ve daha birçok kalem ürün dikkat çekiyor.

a.jpga2-001.jpg

Kullanıcının bir diğer iddiasında ise bir hayvancının elinde bulunan küçükbaş hayvanlarda yer alan küpeleri Başkan Ergü’ye vermesi ve Ergü’nün bu küpelerle devletten kredi çekmesi yer alıyor.

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü’den iddialarla ilgili henüz bir açıklama gelmezken, iddia sahibi kullanıcı Savcılığın konu ile ilgili inceleme başlatmasını talep ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.