1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Eşi Berna Yılmaz eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın sağlık durumunu açıkladı
Eşi Berna Yılmaz eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın sağlık durumunu açıkladı

Eşi Berna Yılmaz eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın sağlık durumunu açıkladı

Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz, eski başbakan Yılmaz'ın hastane odasında tedavisinin devam ettiğini ve yoğun bakımda olmadığını belirtti.

A+A-

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın mayıs ayında geçirdiği beyin ameliyatı sonrasında İstanbul’da tedavisine devam edilmişti.

Mesut Yılmaz’ın sağlık durumuna ilişkin sosyal medyada çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Ayrıntıları hastane önünden CNN TÜRK muhabiri Ceylan Sever aktardı.

MESUT YILMAZ’IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ceylan Sever’in hastane önünden aktardığı bilgiler şöyle: Mesut Yılmaz’ın hastane odasında kendisine refakat eden eşi Berna Yılmaz’la telefonla görüşme fırsatı yakaladım ve kendisine eşinin sağlık durumunu sorduğumda bana Mesut Yılmaz’ın hastane odasında tedavisinin devam ettiğini yoğun bakımda olmadığını belirterek hayatını kaybettiğine yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

“SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA ARADI”

Dünkü iddiaların ışığında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da kendilerini aradığını belirterek sağlık durumuyla ilgili bilgi aldığını da söyledi. Kendisine bu durumla ilgili kameraların karşısına geçip bir açıklama yapıp yapmayacağını sordum, koronavirüsle mücadele ettiğimiz şu günlerde özellikle izole olduğunu Mesut Yılmaz’a refakat ettiği için kimseyle temas kurmadığını belirtti. Ancak Mesut Yılmaz’ın sağlık durumunun stabil olduğunu belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.