1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Fatih İspir ATO Meclis Başkanı seçildi
Fatih İspir ATO Meclis Başkanı seçildi

Fatih İspir ATO Meclis Başkanı seçildi

Adana Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen Meclis Başkanlığı seçiminde Fatih İspir, rakibi İsmail Avcı’yı 2 oy farkla geride bırakarak yeni Meclis Başkanı oldu. İspir 65, Avcı ise 63 oy aldı.

A+A-

Adana Ticaret Odası’nda 2026-2030 dönemi için gerçekleştirilen seçimlerin ardından Meclis Başkanlığı da belli oldu.

Cengiz Yılmaz’ın adayı olarak seçime giren Fatih İspir ile İsmail Avcı’nın karşı karşıya geldiği yarış, büyük çekişmeye sahne oldu.

İspir 65 oyla kazandı

Yapılan oylamada Fatih İspir 65 oy alırken, İsmail Avcı 63 oyda kaldı. İspir, 2 oy farkla seçimi kazanarak Adana Ticaret Odası’nın yeni Meclis Başkanı oldu.

Başkanlık yarışını Mehmet Şahbaz kazandı

ATO Yönetim Kurulu Başkanlığı seçiminde ise Mehmet Şahbaz ile Cengiz Yılmaz yarıştı. Şahbaz, 75 oy alarak 53 oyda kalan Cengiz Yılmaz’ı geride bıraktı ve ATO’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Böylece Adana Ticaret Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Mehmet Şahbaz, Meclis Başkanlığı görevine ise Fatih İspir getirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.