1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Fedakar öğretmenlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz
Fedakar öğretmenlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz

Fedakar öğretmenlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz

Zeydan Karalar'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

A+A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, öğretmenlerin hakkının asla ödenemeyeceğini söyledi.

Başkan Zeydan Karalar, "Çocuklarımızı, gençlerimizi, yani geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, yurdun dört bir yanında zorluklara katlanarak, büyük fedakarlıklar yaparak eğitim hizmetini yerine getiriyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder-Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, 'Yeni kuşak en büyük Cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır' diyerek öğretmenliğin hayati derecede önemini bizlere aktarmıştır.

Aydınlık bir geleceğe ancak bilgi, bilim ve bunları sağlayacak çağdaş eğitimle yürüyebileceğimizi hiçbir zaman unutmamalıyız.

Ne yaparsak yapalım, ne söylersek söyleyelim, öğretmenlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz ancak kutsal mesleğin öneminin daha iyi anlaşılmasını ve öğretmenlerimizin daha iyi şartlarda çalışması için gerekenlerin yapılmasını sağlayabiliriz.

Ben de bir öğretmen eşiyim ve bu onurlu görevi, büyük fedakarlıklarla yapan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü bütün kalbimle kutluyorum.

Bizleri yetiştiren öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.