1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe 'nin Samet Akaydın teklifi ortaya çıktı!
Fenerbahçe 'nin Samet Akaydın teklifi ortaya çıktı!

Fenerbahçe 'nin Samet Akaydın teklifi ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin Samet Akaydın ısrarı devam ediyor. Devre arasında mutlak bir stoper takviyesi yapmak isteyen sarı-lacivertliler, Adana Demirspor'un 28 yaşındaki savunmacısını gündeme aldı.

A+A-

Fenerbahçe'de stoper mevkisi hala dolmadı. Jorge Jesus'un takviye istediği bölge için yerli yabancı birçok adaya gidildi. 

Yabancı kontenjanı hakkını hücum hattında kullanmayı amaçlayan Kanarya'da savunma bölgesi için yerli takviyesi ön plana çıkıyor. Bir süredir çalışmalarda bulunan Fenerbahçe'nin stoperdeki ilk hedefi de ortaya çıktı.

Adana Demirspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Samet Akaydın, listenin başında bulunuyor.

Fenerbahçe'nin Samet Akaydın teklifi ortaya çıktı!

Kanarya savunma bölgesindeki sayısal eksikliği Samet Akaydın'ı alarak kapatmayı planlıyor. İlk hedef olarak düşünülen başarılı oyuncu için Adana Demirspor'a resmi teklif yapıldı. 28 yaşındaki savunma oyuncusu için Akdeniz temsilcisine 1.7 milyon euro'luk bir teklif götürüldü.

Adana Demirspor kulübünün idarecileri takas tekliflerini kabul etmedikleri için rakamın biraz daha yükseltilmesini istiyorlar. Adana Demir'in hocası Vincenzo Montella "Umarım Samet kış transferinde bizden gitmez" diyerek ilk sinyali vermişti.

Bu sezon Akdeniz ekibinde 13 maça çıkan Samet Akaydın 1 gol kaydetti. Türkiye A Milli Takımı'nda 1 karşılaşmada görev aldı. Kariyerinde 281 müsabakada forma giyen Samet Akaydın, 20 gollük katkı verdi.

Adana Demirspor'daki sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.