1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Futboldaki çetelerle mücadele etmek istedim
Futboldaki çetelerle mücadele etmek istedim

Futboldaki çetelerle mücadele etmek istedim

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Ajansspor'a konuştu. Görevi bırakmasındaki sebebi açıklayan Sancak transfer tahtası ve gelecek dönem planlarıyla ilgili bilgi verdi.

A+A-

2023/24 sezonunda kötü bir dönemden geçen ve Trendyol Süper Lig'de düşme tehlikesi yaşayan Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak Ajansspor canlı yayınına konuk oldu. Salim Manav'ın sorularını yanıtlayan Sancak, daha önce görevi bırakmasındaki sebebi açıkladı. Sancak, kapalı olan transfer tahtasını açmayı hedeflediklerini belirtirken, gelecek sezon planlamasını da duyurdu.

"Bırakmamın tek sebebi futboldaki çetelerle mücadele etmek istememdi"

Adana Demirspor’da görevi Metin Bey’e devrettikten sonra geri döndünüz ne hissediyorsunuz?

Görevi bırakmamdaki bazı sebepleri açıklayayım. Bırakmamın tek sebebi futboldaki çetelerle mücadele etmem içindi. Bazı haysiyetsizler farklı olduğunu, kaçtığımı söylediler ama durum öyle değil. Gençlerimizi ve taraftarlarımızı kandırıyorlar. Adana Demirspor benim evladım, benim her şeyim. Ailemin bile önüne koymuşum. Bazı kendilerini bilmezler için bu kulübü bırakıp kaçacağım sanıldı. Hiçbir yere gitmiyorum. Avuçlarınızı yalarsınız. Üzerime oynayıp hakaret edip bırakacağımı sananlar, avucunuzu yalarsınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.