1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gazioğlu’ndan Bienal'e davet!
Gazioğlu’ndan Bienal'e davet!

Gazioğlu’ndan Bienal'e davet!

Çukurova Çağdaş Sanat, Kültür ve Eğitim Vakfı Adana Temsilcisi Mehmet Gazioğlu, tüm sanat dostlarını büyük buluşmaya davet ediyor.

A+A-

Akdeniz’in kültürel mirasını çağdaş sanatla buluşturan 2. Akdeniz Bienali, bu yıl “Akdeniz! Akdeniz! / Mare Nostrum!” temasıyla sanatseverlerle buluştu. 15 Ekim - 30 Kasım 2025 tarihleri arasında Tarsus, Mersin, Adana, Hatay ve Antakya’da eş zamanlı olarak düzenlenen bienal, bölgenin tarihsel zenginliğini çağdaş sanatın evrensel diliyle harmanlıyor.

Bienal boyunca ulusal ve uluslararası sanatçılar; resim, heykel, video art, enstalasyon ve disiplinlerarası projeleriyle Akdeniz’in çağdaş sanat sahnesini yeniden tanımlıyor.

whatsapp-image-2025-11-02-at-11-52-15-1.jpeg

Bu yıl bienal; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Ahmet Yeşil Sanat Galerisi, Tarsus Çukurova Sanayi İşletmeleri Eski Fabrika Yerleşkesi, Boğaziçi Üniversitesi Gözlükule Kazı Araştırma Merkezi, Adana Seyhan Belediyesi Eski İstasyon ve Hatay Turizm Otobüs Müzesi gibi çok sayıda önemli mekânda izlenebilecek.

 

BİENAL ZİYARET SAATLERİ VE MEKANLARI

 Mersin Ticaret ve Sanayi Odası – Hafta içi 08.30-17.30, Cumartesi 10.00-17.00
 Mersin Ahmet Yeşil Sanat Galerisi – Pazartesi-Cuma 08.30-17.00, Cumartesi 10.00-17.00
 Tarsus Çukurova Sanayi İşletmeleri Eski Fabrika Yerleşkesi – Salı-Cumartesi 11.00-18.00
Boğaziçi Üniversitesi Gözlükule Kazı Araştırma Merkezi – Salı-Cumartesi 11.00-18.00
Adana Seyhan Belediyesi Eski İstasyon – Her gün 09.00-19.00
• Hatay Turizm Otobüs Müzesi – Hafta içi 11.00-18.00

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.