1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Geçmiş olsun Mehmet Akdoğan
Geçmiş olsun Mehmet Akdoğan

Geçmiş olsun Mehmet Akdoğan

Adana'nın sevilen ismi Mehmet Akdoğan, geçirdiği By-Pass operasyonu sonrasında ilk kez konuştu

A+A-

Adana'nın sevilen isimleri arasında yer alan aynı zamanda kucuksaat.com'da yazdığı makalelerle okuyucuların saygı ve sevgisini kazanan Mehmet Akdoğan, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrasında By-Pass ameliyatına alındı.

Operasyon sonrasında sevenlerine "iyiyim" mesajı veren Akdoğan, arayıp soranlara teşekkür ederek operasyonun öncesi ve sonrasına ilişkin açıklamada bulundu.

Akdoğan'ın mesajı şöyle:

Sevgili dostlar önceki hafta birden çıkan göğüs ağrıları rahatsız etti. Hayatım boyunca sigara içmediğim gibi çoğu zaman muntazam yürüyüşler yapan biriydim ailemde kalp sağlığı bozuk olan ebeveynim de yoktu. Bu yüzden kalp ile ilgili bir sorunum da yoktu ama bana ilk teşhisi yakın dostum arkadaşım Hüsnü Şimşek koydu.

Demek ki "Eşekten düşenin derdini en iyi eşekten düşen anlar" lafı çok doğruymuş ve tedbir amaçlı 2 Mart 2021 Acıbadem Hastanesi kardiyoloji uzman doktoru güzel insan samimi dost ve iyi bir doktor olan İlkut Özer'den randevu alarak muayene oldum. İki EKG bir eko ve anjiyo neticesinde beni uçurumun kenarında yakalayarak hastaneden çıkarmadan yine aynı hastanede görev yapan güvenilir başarılı iyi insan kalp damar cerrahı Prof. Dr. Öner Gülcan ve ekibine teslim etti.

Acil By-Pass ameliyatı oldum, 5 damarım değişti. Acıbadem Hastanesi'nin tüm vefakarca çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim. Bu dönemde mesajları, telefonları ve iletişimleri ile yalnız bırakmayan dostlarıma şükranlarımı sunarım. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.